|
Имер Селмани формира нова партија |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pobleskava idnina za sekoj eden koj MAKEDONIJA e cuvstvuva za svoja drzava sigurno za razlika od onie koi nikogas nitu e prifacale nitu e prifacaat kako takva a sepak za zal se vo vlasta " umniot " politicar |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e od kaj pa sea najdovte cinizam be, ve molam...
jas se potrudiv da go pretstavuvam shto e mozhno vo najdobro svetlo, no damn it,nikako da mi uspee da gi "sumiram" site negovi kvaliteti vo mojot "limitiran" izrazuvachki rechnik... p.s. Miroslavee, ostaj go umniot politichar nastrana :), toj i Grujo, bidi siguren deka ke ja pretvorat Makedonija vo vtora Shvajcarija (bez cinizam)... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
siguren sum deka pod poimot " vtora svajcarija " podrazbiras federalizacija i dvojazicnost .....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tolku
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=AlbanianGirl] e od kaj pa sea najdovte cinizam be, ve molam...
jas se potrudiv da go pretstavuvam shto e mozhno vo najdobro svetlo, no damn it,nikako da mi uspee da gi "sumiram" site negovi kvaliteti vo mojot "limitiran" izrazuvachki rechnik... p.s. Miroslavee, ostaj go umniot politichar nastrana :), toj i Grujo, bidi siguren deka ke ja pretvorat Makedonija vo vtora Shvajcarija (bez cinizam)...[/QUOTE ----------------- Јас ислам дека ќе ја претвори и ќе стане како Швајцарија бидете убедени. Изменето од mileg - 04.Септември.2008 во 10:57 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti si VILIJAM TEL a albaniangirl e to cupeto so jabolkoto na glava
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе отвара ли фабрика за часовници?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mileg ... edno da si siguren ... vo vreme na monarhii , ti bi bil odlicen dvosrki SHUT
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i za TOBLERONE ... so platena drzavna zastita od karies i besplatna pasta za zabi .............
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama vatarce ima ovaa shiptarkava, svaka cast
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te molam bez navredi .... ALBANIANGIRL
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
novata partija od Selmani ke ima 5 sigurno , a mozebi i 6 pratenici
Suljo i Beci, sigurno odat so Imer i najmalku dvajca drugi
fakticki vo DPA ke ostane samo shkart robata od Tetovo
60-70 posto od clenstvoto na DPa ke se prefrli kaj Imer.
negovata partija ke bide rezervno trkalo, a mozebi i partner vo vladata
se zavisi kako ke odlucat strancite
inaku da vi kazam sega, zasto da vi kazevtogas ke mi recevte "Dzaki ne seri" -
Na prvi juni (glasanje) vo 16 casot Ali baba sakase da se povlece poradi kasapanata. Mu se javuva Solana, mu vika: ne, vo nieden slucaj. Jas nego (Taci- vojvodata ili gomnoto) ke go ostavam so 5-6 pratenici.
Koga ova mi go kazaa, jas si rekov: cekaj magare , zelena treva.
ama ete, sepak se ostvaruva.
ovaa partija doaga po inicijativa na strancite, so poddrska na Gruevski.
ama dzabe poddrska i inicijativa,
bez rabota na teren i operativa
e za toa e tuka cicko Pavle
toj ja formira DPA (togasna PDPA), toj ke ja rasformira
anlarsan a jok
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj se vadat clenski KARTI
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-------- Сакам да ти реплицирам дека во собранието ке има 5 пратеници тоа го слушнав синоќа на МТВ |
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |