|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ајде објасни...нема да добиеш бан...ме интересира затоа што не можам да го разберам нагонот, мотивот да одземеш нечиј живот...иако го разбирам она дека најголема вредност претставува сопствениот живот...но убиството не можам да го разберам...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koга некој ти ја опколува земјата,кога некој те напикува во ќош,кога некој кога му бараш помош он ти се смее,кога некој ти ја гази душата,кога некој ти руши свето место,кога некој ти загрозува семејсто а и сопствен живот и те како ке сакаш да го убиеш.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...не збориме за убиство во војна...тоа е прашање да бидеш или не...мислам на онаа другата состојба...патолошката...афектната...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Без провокација не.А провокации има направено затоа нож под врат.
Изменето од Царевић - 03.Септември.2008 во 19:40 |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ете видиш...хехехехе...така се одговара, а не со да или не...на погрешен заклучок ги наведуваш соговорниците...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum razmisluval za ova poveke pati i imam doneseno nekoe svoe licno mislenje za toa dali sum sposoben da ubijam...
mislam deka ne bi mozel da odzemam zivot necij zaradi licna finansiska ili materijalna korist koja bi proizlegla od toa uvistvo...dodeka vo slucaj na samoodbrana ili koga bi bil vo vojna ili pri zashtita na moi bliski oko ne bi mi trepnalo za da mu skinam konci nekomu.. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вака сега најдобар другар на тато бил во војната што била 1990-91 и бил снајперист и има убиено околу 15 луге, а човекот не е способен на мравка да згазне. Кога немаме излез убиството е единствена опција. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti be,...barem ednash ,..pishi neshto ,..originalno!! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne..nikogas i za nisto
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Натерај ме |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па јас во војната имам убиено. |
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е тоа е друго. Прашањето е сега му одиш некому дома, му пукаш со пиштол во глава и го убиваш. Дали имаш храброст да госториш тоа. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да убиеш некого тоа не е храброст...не мешај поими...
Изменето од moira - 03.Септември.2008 во 22:18 |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушај да ти кажам.....акоо не дај боже ми силува ќерка.....парче по парче ќе му сечам........вистина ти кажувам не се шалам сега.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |