IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Сад ке предложи Северна Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сад ке предложи Северна Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:55
koja NASA ????? ... moja ne e ... nitu bila ... nitu ce bide ? ..... ti corav si ili ne gledas koj e na avatarot ?????? 
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 23:16
...a sega nazad na tema....postovite koi se offtopic se brishat...pozdrav...
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 01:13
miroslav: koja NASA ????? ... moja ne e ... nitu bila ... nitu ce bide ? ..... ti corav si ili ne gledas koj e na avatarot ?????? 
-------------------------------------------------------------------------------------------

јас добро кажав дека името не треба да се менува а ти со твојата дискусија сакаш името да биде Северна Македонија.Ма лугееее!Ние сме Македонци и треба да си го чуваме нашето име.Кога Бакојани ке си го смени нејзиното име тогаш и Македонија ке го смени името.

Изменето од moira - 03.Септември.2008 во 02:02
Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 02:37
море гомнаријо- ситна буранијо... си го кажав својот став... шо имат лошо во то????
морам да се запрашам - искрено ... или јас сум одкачил ....или сиве околу мене одкачиле... едно ке е ...
Не ми беше муабетот дали идате во охрид или не... искрено не ни ни требите...
можда имам побашка перспектива на проблемиве..
Пред некој ден - читам на вероисповед- од шо религија си.. на православен форум, во православна земја... немаше опција православен... се побунив - го затемнаја постот со пендинг апрувал... сум го прошетал цел свет не сум бил У ГРЧКА- ме гледаат ко табановце да е најсеврна точка кај шо сум бил...   
Мартот - пред војна со циганите грчки бевме- во солун антинаш митинг од грчите националисти - наши дрољи на шопинг енд факинг У ГРЧКА... појке ги имаше него тие на митингот....
Слушам на вести над 100.000 љуѓе од македонија летово биле У ГРЧКА....
Море клети едни македончиња... не барајте го кривецот во мене - шо ви пишам вака ... или во грците - шо бараат така.. преиспитајте се сами...
Патриотизмот и родољубието почвит од душата... од вас...
не прифакам гледиште - пеер , ја ги мразам пеер , ама шо ако идам на одмор таму...па ја ко единка не можам да сменам нишо... ама бар ке си се пофалам дека бев У ГРЧКА на островот пушик*рис...пеер ја ко единка...
не можам...
не можам...

НЕ Е ТАКА:..... МОЈТЕ И МОРАТЕ::....
победата почвит во глата и срцето.. ко ке сме сигурни од внатре.... не е важно... изгледат .. не се разбираме...
Жалното е шо ко шо ве гледам.. јасно ми е зш сме имале ваква историја... арам да ви е... уше кабаетлија ме најдовте на постојве... не могу да верујем....ЛОЛ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 10:07
Јордан не ми кажувај приказни знам оти си бил за Грчка.Груевски кажа да не се оди таму на летување а ти спротивно на него си отишол.епа луќе така ли се гради држава?kush kjo?(kako taka?)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:52
Милег, репликата нема врска ниту со напишаното ниту со темата!
Те молам, продолжи да дискутираш на тема!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 12:51
Za Grcija mislis.
Abre patrioti Makedonski ke ve ubie Srbizmot.

Se odnesuva za MILEG.

Изменето од kultuzin - 03.Септември.2008 во 12:51
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 12:55
Еехехехе не криви други сеа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 12:57
Добри ти кажа тој погоре дека не треба да ги криувиш другите.Името не го даваме.

Изменето од mileg - 03.Септември.2008 во 13:06
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 13:14
Originally posted by moira moira напиша:

Милег, репликата нема врска ниту со напишаното ниту со темата!Те молам, продолжи да дискутираш на тема!

Моира не ти одговара мојата реплика бидејќи ја напаќам опозицијата нели?Да не излегувам од темата кажав дека името не треба да се промени

Изменето од mileg - 03.Септември.2008 во 13:14
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 15:04
Насловна

Вклучете ги текнувалата!

Немојте да бидете наивни, мили мои патриотчиња. Знае министерот Милошоски што зборува кога прогнозира дека уште четири години ќе се мајтапиме со Грците. Македонија, ваква и со вакви на власт, не е предвидена да стане членка на НАТО и на ЕУ. Знае што зборува и ДУИ кога вели дека проблемот со името не мора да биде пречка да станеме дел од Европа, ако имаме политичка волја за тоа. Се прашувате, политичка волја за што? Сте помислиле ли некогаш дека постои опција Македонците и Албанците да влезат во НАТО и во ЕУ, а Македонија да извиси? Како? Аман, вклучете ги текнувалата, ќе ви текне.
Повеќе...
nisto ne razbiram , a vie ?
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Јордан Шумарот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 230
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Јордан Шумарот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 19:06
Originally posted by mileg mileg напиша:

Јордан не ми кажувај приказни знам оти си бил за Грчка.Груевски кажа да не се оди таму на летување а ти спротивно на него си отишол.епа луќе така ли се гради држава?kush kjo?(kako taka?)

??? Персонава знаела дека сум бил у грчка.. фино... пошо јас не знам дека сум бил... со тој твој малограѓански став и она простачко вмро-вско гледиште ако не си со нас сигурно си комуњар- шо можам и да очеквам????
немат врска.. нишо не свати од постот мој- не ни очеквев луѓе од вмро провиниенција да сватат нешо... не е важно... а пошо се палиш на глуески... опитај си го диктаторот до кога мисли да прави мас медиа циркузи и ергенско-романтичарски повуци потегни изјави демек- абе не го даваме ама како ке влеземе во НАТО и ЕУ???
сум се изнагледал глумења од посранава македонска политичка елита... шо не ви е јасно???
Ке се викаме како шо ке кажат САД... и точка... и не се буните многу многу... ако сакет и во учебницине по историја и географија ке не ставет во азија.. и сите ке знаат дека ние сме земја од азија...
исто вака се смеевме пред 10-15 години кога шипојте охрабрени од САД - ја предскажуваа иднината... тогаш ни беше смешно и ево шо се деси... сега ова шо ни го кажвет грците не ни е ни смешно--- тек замислите шо ке ни се десит.....
Збајатен е вашиов сајбер - патриотизам.... имавме милион шанси да го искажиме вистинскиот.. ама не подобро е шопинг енд факинг анд викејшн У ГРЧКА... ееее... паси сега македонче,,,, без став...
А ес а медр оф фект... веке ко го спомна паторокот премиер.... кој к*рац бе момци.. не гледам бе понатака...ке сум глуп и ограничен ко секој западњак.... премиерот не успеа да не внеси во НАТО... нека си го средеше проблемот со името... зато е платен... да решават проблеми од државничка природа.. а не ко неебана к*рва ко ке ја шутнет од журка- додека колешките и ги онадет во куќата- тој демонстративно со цела ССС свита околу него - го напушти Бук*решт... е јака кочанка.. ме заболе петелов - шо тие демонстративно (ЛОЛ) го напуштиле Бук*решт... резултати ме интересирет.. а не циркузи..
ФАКТ- не успеа да не пикнит внатре...
ЗАКЛУЧОК- не е добар лидер- пошо волјата на сите е НАТО...Тој не успеа да ја исполни...
Јас нема бе шо да мислам и дробам тастатури и ко ретардиран да се карам по интернет кое ни било името- тие се платени да го решет то.. не успеаа - не гласам за нив.. симпл ас дет...
а и после онаков сигнал од таму... појек од сигурно е дека САД и ЕУ ке кажет како ке се викаме.. а не ние неколку шаки селани- џоа патриоти - без свој став и свое јас....
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 21:12
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Насловна

Вклучете ги текнувалата!

Немојте да бидете наивни, мили мои патриотчиња. Знае министерот Милошоски што зборува кога прогнозира дека уште четири години ќе се мајтапиме со Грците. Македонија, ваква и со вакви на власт, не е предвидена да стане членка на НАТО и на ЕУ. Знае што зборува и ДУИ кога вели дека проблемот со името не мора да биде пречка да станеме дел од Европа, ако имаме политичка волја за тоа. Се прашувате, политичка волја за што? Сте помислиле ли некогаш дека постои опција Македонците и Албанците да влезат во НАТО и во ЕУ, а Македонија да извиси? Како? Аман, вклучете ги текнувалата, ќе ви текне.
Повеќе...
nisto ne razbiram , a vie ?
moze i da ima pravo covekot
koj znae?
mozebi molosovski ke vleze u nato preku bulgarija a od druga strana albancite preku albanija
nisto ne e nevozmozno
uste ni se svezi sekavanjata od 2001

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 21:51
nema sto:moze i da ima pravo covekot
koj znae?

mozebi molosovski ke vleze u nato preku bulgarija a od druga strana albancite preku albanija

nisto ne e nevozmozno

uste ni se svezi sekavanjata od 2001
--------------------------------------------------------------

јас сакам да кажам дека ние тука на на форумот ништо не може да направиме.

Изменето од moira - 03.Септември.2008 во 22:49
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.