![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 1364> |
Автор | |||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
![]() da mi vrata ne povuku vlagu" "aoj mala od pokojnog vase, dodji 'vamo, zaklali smo prase" "moja mala progutala zvaku, pa joj raste balon u stomaku" "ti me varas s mojim drugom stojkom dok se mucim sa karijes dvojkom" "vise volim tvoje noge krive nego gajbu sarajevske pive" "moja mala nema prednji zubi kad me ljubi, jezikom me ubi" "ja sam postar, nervozan i ostar nije bitno, poljubi me ekspres hitno" ![]() opaaaa...ajde siteeee..sa sa sa sa sa sa sasasasa sa ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
sise lome, nesto drugo pokidaju, pa ruke krvave
e to ti je
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
BC
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...jas... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ke mi go prekines embargo ?
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
bejb...i ovde ubavo si izlegla...fotogenicna si...priznavam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...ovaa od msn-ot ja simna... ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
upss...sorry darling
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
...aj neka gledaat...kako pusham...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
моира, молим те
немој така
па ти си дама
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
.....jas te imam videno i drugo kako pravis ![]() ![]() ![]() Изменето од marija1000 - 03.Септември.2008 во 16:07 |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
еден цигар ќе палам ич не му ја мислам.............
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
eve me mene na edna kratka pus-pauza
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |