IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Способни ли сте да убиете?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Способни ли сте да убиете?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 13>
Автор
Порака
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Способни ли сте да убиете?
    Испратена: 02.Септември.2008 во 22:53
Способен сум, ама не за пари, зошто не сакам за пари да убијам некој. Би убил само ако се чепне со некој од моето семејство.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:55
Море ја се дерам по моите мува или комарец коа ке утепат а не па чоек. Нема шанси! Јас не памтам мува да сум утепала...фино лепо ако ми смета ке се размафтам со пешкирот и ке си излезе....да можам ке пазам и мравка да не згазнам....
П.С. Не треба да ми кажете дека сум забегана-тоа одамна го знам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:57
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Море ја се дерам по моите мува или комарец коа ке утепат а не па чоек. Нема шанси! Јас не памтам мува да сум утепала...фино лепо ако ми смета ке се размафтам со пешкирот и ке си излезе....да можам ке пазам и мравка да не згазнам....П.С. Не треба да ми кажете дека сум забегана-тоа одамна го знам

Kako budistickite svestenici si. Kade odat pred niv si metaat i na ustata si stavaat marami za da ne zgaznat nesto ili goltnat nesto.

Изменето од neo_wmaster - 02.Септември.2008 во 22:58
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:59
ma,....oko nema da mi trepne,...ako zasluzi,...."objektot"l!голема%20насмевка

Изменето од brza - 02.Септември.2008 во 23:00
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 23:00
по моето мало истражување Будизмот воопшто не ми остави впечаток....
можеби во мојата вера го нема ова и можеби е дозволено да газам мравки и комарци да тепам..но се работи за свое сопствено мислење....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 23:09
teshko mi e i pajak da otepam,epten ako moram-togash... a za zivotince nekoe ich da ne praam muabet, nemam takva dusha, premnogu mi e zal, i za glushec mi e zal ako go otepa nekoj, abe za se mi e zal (zatoa i epteeeen retko jadam meso)...

a za chovek ich nema potreba da komentiram!

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 23:24
Sigurno sum...koga bi padnala vo samrachna sostojba.Pri zdrava svest NE!
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 23:28
Jas sum ubiec na razumot zosto sigurno ne bi i dozvolil na nea da ostane so mene
Кон врв
^italina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^italina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 10:14
Ne bi bila sposobna-jas na zivotince malo se potresuvam a kamoli covek...kako mala u depresija bev zatoa sto papagalot sme go zaboravile na terasa t.e na sonce pa umrel, a za covek ubivanje...daleku e toa od mene
A closed mouth catches no flies
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 10:20
pa,...da vidish,...i mene mi beshe zal ,..koga mi "otide" zelcheto,тага...a i koga ke vidam smachano "neshto" na ulicaтага...ama, za chovek,..oko ne  bi mi trepnalo,...ako ,..zasluzil,....a ima ,...bogami...mnogu zasluzni! лутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:01
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Ani4ka_xxxxxxxx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2008
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ani4ka_xxxxxxxx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:10
никогаш не би го сторила тоа! никогаш, и колку да сум огорчена не се осмелувам да направам таква лудост, јас верувам во Господ Бог, и не мислам да ја прекршам божјата заповед,тоа е грев и се казнува!
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:27
pisuvajte sto sakate, no mislam deka sekoja osoba bi bila vo sostojba da ubie nekoj! црвенеење
iskreno kazuvam deka nikogas ne sum imala takva pomisla, no za mojot angel spremna bi bila i covek da ubijam. Pa posle mene neka mi sudat.... i sudot i gospod
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:42
Originally posted by Ani4ka_xxxxxxxx Ani4ka_xxxxxxxx напиша:

никогаш не би го сторила тоа! никогаш, и колку да сум огорчена не се осмелувам да направам таква лудост, јас верувам во Господ Бог, и не мислам да ја прекршам божјата заповед,тоа е грев и се казнува!

Vaka sega, ako nie sme sozdadeni po pat na Evolucija, a Evolucijata veli deka sme sozdadeni od zivotni (covekolik majmun), a site zivotni imaat ubistven instinkt togas i nie sme vo sostojba da ubieme zosto sme zivotni.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,423 секунди.