![]() |
|
Трач |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 45> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe...jas imam iskustvo so umiranje na svekrvi...da ne treba na nekoja da i se javam? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pu pu skraja bilo... portite na rajot bile zatvoreni za svekrvi... prepolni bile odaite rajski...sve tade svekrvi....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
lele se nadevam deka mojata ne otisla tamu...vo rajot de...ne za drugo, ke mora cela vecnost da ja trpam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.......kaj mojata
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
dobra e komsikata? da go pratam komsijata na kafe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Што ме бришеш?
Која ти е целта? Ти имаш ли малку човечност во тебе или си Монструм во вистинска смисла на зборот. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...aj sega ve ostavam vas mladite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...moze
![]() |
|
|
|
![]() |
|
.......leka nok mamamd
![]() |
|
|
|
![]() |
|
e da ma...ti da sonuvas svekrivi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ova ti mene...???? ![]() |
|
![]() |
|
lele moira stanala polosa od mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Со тебе посебно ќе се разберам......знае дотичната особа....само не се јавува....се крие.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...mene li mi se obrakash...jas li sum dotichnta...? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |