|
Лето во Грција |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok,..Ok,..no ne "zabeguvajte"
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грчка годинава на Халкидики беше попразна за околу 30-40%,највеќе заради тоа што пола македонци не се појавија таму.Ако убаво беше,немаше гужва и галама.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pregovori sum za rezervacija za proslava na novata 2009 vo Grcija
valjda tamu ke slavime samo da dodadam : golem pozdrav do drugarkite od Gevgelija i Dojran koi veke se zapisani 3 stepen na k*rs po grcki jazik bravo zenski Изменето од Mona Liza - 30.Август.2008 во 23:06 |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај резервирај и за мене едно место
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze i jas da dojdam so vas.
|
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskreno , koga citam vakvi postovi se sramam sto sum Makedonka, da poveketo sosedi na mrzat no dur sami ne se pocituvame i recime dosta im olesnuvame na grcite mnogu.Ke ucam grcki , ke visam pred ambasada , ke me tretiraat kako 2klasa luge , ma daj. Iskreno ocekuvav malce pogolema nacionalna sovest od tebe mlada damo ! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Грција е Јужна Македонија,зошто да не се слави таму?
|
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas ne sum bil vo Grcija, a i nema sansi da odam, posle toa sto ni go napravija na politicki plan.
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се соглсувам со тебе нео, од Грците поголеми гадури,селани,и sh*t нема да се родат извинете на изразиве но за мене тоа е моето мислење, сеа кој шо сака нека збора! |
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se Grcite vinovnicite tuku nivnata sh*t politika sto ja vodat. Tato ima drugar Grk, se znam so decata negovi i se mnogu fini luge, ama politikata e epten za nikade, a i nasata ne e bas nesto, porano Gruevski rabotese, sega se rasipa covekot. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто на одмор во Грција?Затоа што досега не сте биле…Ако не сте ја посетиле Грција до сега, тоа е доволна причина веднаш да отпатувате. Разновидната култура, прекрасните пејзажи и гостопримливоста на угостителите се доволни за да ве намамат. А, откако ќе пристигнете веднаш ќе знаете дека сте го направиле вистинскиот избор. Затоа што претходно сте биле…Грција е земја во која различните искуства никогаш нема да пресушат. Секогаш можете да направите нешто ново, да откриете нешто ново, да пронајдете нешто што не сте знаеле дека постои. И секоја дестинација е приказна за себе. На пример, островите во Егејското Море воопшто не наликуваат на оние во Јонското, а нудат толку многу прекрасни нешта. Поради одличната климаПрекрасни, долги, сончеви денови. Не премногу топло, не премногу влажно. Се чини дека „Империјата на островите“ има совршена клима за летни одмори. Поради природната разновидностГрција нуди многу различни нешта, кои сами по себе се уникатни. Во една земја имате преку 3.000 различни острови, стотици врвни плажи со прекрасни пејзажи, планини за истражување, утврдени градови, стара архитектура, археолошки наоѓалишта и што ли уште не… Поради исклучителниот вкус на грчката кујнаИзвонредни медитерански вкусови и рецепти кои се усовршувале со генерации грчки семејства. Оваа кујна, која примарно се базира на свеж зеленчук и риба ќе ве воодушеви, без разлика колку сте пребирливи. |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се порадуваат луѓето
Грција воведува фиксни цени на храна и пијалаци на плажитеНа плажите во Грција од денеска се продаваат сендвичи, минерална вода и кафе по фиксни цени кои би требало да се пониски за 30 проценти од досегашните, јавуваат локалните медиуми. Казните за непочитување на овие правила се толку високи што сопствениците се принудени да ги променат цените. Како што јави дописникот на МИА од Атина за продажба на стоки по повисоки цени е предвидена казна од 500 евра, додека за неиздавање на сметка казната изнесува 1.000 евра. Казните ќе бидат двапати повисоки ако прекршокот се повтори. Мерката е воведена откако туристи масовно се жалеле дека цените во рестораните на плажите се нелогично високи. Тимови од Министерството за труд и од Министерството за финансии почнаа да ги проверуваат сите туристички региони на Грција. Во разни установи и хотели се вршат проверки дали вработените кои се сезонски работници имаат потпишано договор и дали се осигурани. Ако бидат регистрирани прекршоци, работодавците ќе платат казни од 10 илјади евра, а кај драстични случаи ќе биде одземена и дозволата за работа. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Топ 15 најубави плажи во Грција (фото)Летото конечно пристигна, а со него и мислите каде да избегаме на кратко разладување и релаксација. Како најблиска, а прекрасна дестинација многумина ја одбираат токму Грција, па ако и вие спаѓате во таа група, вреди детално да ги разгледате рајските плажи кои ги крие оваа земја. Таму ќе пронајдете мали и пусти плажи со ситен песок и кристално чиста вода, но и огромни песочни површини прекриени со сламени чадори, барови и екстремни спортови во тиркизно синото море. Зависно од тоа каква авантура барате и како го замислувате вашиот идеален летен одмор, одберете си ја омилената фотографија и отпатувајте за да се уверите во нејзината природна убавина. Ако сè уште не сте ја одбрале омилената грчка плажа, еве мала помош. Уживајте!
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Minatoto leto ispustiv leten odmor poradi nemanje kvorum za vo Grcka , letovo najverojatno povtorno na Zakintos , samo sto datumot ne e odreden
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |