IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 1364>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 15:47
sto da pravam koga mi se pee

Moja mala smatra
da je kleopatra
nema kraja mojoj sreći
ja sam ramzes treci
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 16:24
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

bibkaaaaaaaaa imam poklon za tebe,kade si bibkaaa

(шмрк,шмрк...дув носот...)...Еве сум пак,Алане Опрости...прееска морав да побегнам...неможев да издржам...ме "уби" со песната...(шмрк)...ох,кој ли текст,кои ли емоции ...давај поклонот да се смирам!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 17:37
...jukeboxot-alan ne pee...изненадување

...jas na cigarche i pesna dojdov...плазење
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 17:53
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

(шмрк,шмрк...дув носот...)...Еве сум пак,Алане Опрости...прееска морав да побегнам...неможев да издржам...ме "уби" со песната...(шмрк)...ох,кој ли текст,кои ли емоции ...давај поклонот да се смирам!

OVA MI IZGLEDA KAKO KRITIKA ZA PUSEJNETO SMRK SMRK      DUV   

PA IZGLEDA SO NEKOI RABOTI NE SI ZAPOZNATA
   KOGA CADOT OD CIGARATA KE GI NADRAZNAT SETILATA VO DISNITE KANALI TIE PO NEKOJ PRIRODEN ZAKON POCNUVAAT DA TEZNEAT DA SE ODDALECAT OD NEGO PA TAKA SE SIRAT HODNICITE ZSA DISEJNE

NO VO TOJ SLUCAJ SE OVOZMOZUVA SLEDNOTO VDUSUVAJNE DA E SO POGOLEMA KOLICINA I DA VNESE POVEJCE KISLOROD

Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:04

pa dobro bi mi dosla edna cigara...голема%20насмевка

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:06
denes jas treba da otvoram tema
KJE JA UGASITE LI CIGARATA , EEEEEEEE VISHE?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:08
mene mi e prva denes....ne ja gasam, pa visheee
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:09
mili pusaci i pusacki kako ste mi....eve me i mene....sega cigara za Lilija7

pozdrav do site so pesnata...xmmm...pojma nemam kako se vika,a i kogo briga.... Zaljubih se u tu zenu
Ponudih joj malo chipsa
Kada videh njenu ruku
Svatih odma` da se fiksa....

Изменето од alan ford - 02.Септември.2008 во 18:09
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:12
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

toa bibka moja mila samo koga ke bides ovde...Dago ostavam ..pa nekoj da go "mazne"...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:14
Fala Alan Ford, ama si nosam jas cigara....eve gotovo, ja gasam...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:20
Cuvam ovce i sedim u ladu
i studiram kome da me dadu,
cuvam ovce, sve sam pogubila
idem kuci pa bi se ubila.

..(dopusiv cigareto,ama za vasa ljubov sega ke zacistam malku i izluftiram)..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:23
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Fala Alan Ford, ama si nosam jas cigara....eve gotovo, ja gasam...намигнување

Lilija...zar ne ti se dopaga kako peam...kade si odis...pa zapali uste edna ...eve samo za Lilija edna od moite omileni pesni... Mlad sam momak velika je steta,
Sto po mozgu rakija mi seta,
Duni vetre malo preko jetre,
Duni vetre malo preko jetre,
Umrecu od bola,
Umrecu od bola,
Izgorelo sve od alkohola!
Pio sam razne cajeve od nane,
Ali nisam zalecio rane,
Rakija se priblizila dusi,
Crna mi se cigerica susi!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:34
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 18:35
...taka veselo malce...a za djigerot...ke nabavime nov...намигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6263646566 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.