|
Естетска операција на нос |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
pami123
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јуни.2008 во 18:37 |
me interesiraat razni iskustva nekoj sto pravel operacija na nos znaci od estetski pricini
Изменето од mamma - 23.Јуни.2008 во 18:51 |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
правеше една другарка, немаше некои поголеми проблеми, мораше да го пази од ладно и уште некои ситници, мене лично ми се допадна како излезе...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka na nashata klinika za
korektivna i estetska hirurgija se pravat takvi operacii mnogu uspeshno. I mislam deka se mnogu poevtini otkolku vo stranstvo.Dr.Tudzarova e zakon |
|
pami123
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a dali znaes koj doktor ja pravel i kade? mene me operirase d-r lidija dubrovska na klinika,dali nekoj ima slusnato za nea nesto? jas sum sega vo faza na oporavuvanje denes mi go izvadija gipsot i sega nosam samo flaster,a mnogu mi e otecen nosot.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za otokot ne grizi se...normalno e toa...
|
|
704
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И колку чини една операција на носот?
|
|
Најдобри луѓе се оние што спрема себе се најстроги и кои на другите им го простуваат.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас би сакала...не е толку опасен ама би сакала да е малку по мал
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ќе прашам утре и ќе ви кажам...може?
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум човек од збор...прашав,нормално...Естетска корекција на нос изнесува од 30.000 до 35.000 денари.
Така да знаете,па есапете |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па може.....ако присоберам пари
сеа не е нож до коска сепак фала ти |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе го видам Елвир Мекиќ...хахаха, ептен стручњаци има кај нас...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pravev lani letoska, na Klinika za uvo,nos i grlo. Me operirase d-r Gabriela Kopacheva. Mnogu sum zadovolen od odnosot , ama sepak posakuvav malku pomal nos.
NO, sepak e mnoooooooooguuuu podobar odosto bese :))) mozebi greskata bese kaj mene, ona mi rece sam da se masiram posle operacija za da mi se smali otokot, a mene mi bese strav posto pocna da mi se lupi kozata na nosot, i zatoa prestanav so masazite. Me cinese 36000 denari, ama ako sakas moze da te stavat na lista na cekanje, se ceka mozebi 6 meseci-toa e 18000 denari. Inace posle operacijata nosot VOOPSTO NE ME BOLESE, valda zaradi jakite lekovi. No, zabelezav zabrzano opagjanje na kosata posle operaijata, ama ne sum siguren dali operacijata e vinovna za toa :S sega se boram i protiv ova zlo, se nadevam so Gospod napred da ja pobedam kosopasta... i uste eden sovet-nemoj da pravis operacija letno vreme-mnogu krv ke ti tece! po moznost pravi zimno vreme. i ne se dvoumi-zivotot posle operacijata moze da ti se smeni SAMO NA PODOBRO - ova od iskustvo ti kazuvam pozdrav... |
|
axlrose
Нов член Регистриран: 03.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka ee:D
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |