![]() |
|
Јанко-Јади Бурек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 40> |
Автор | |
marija-92 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ednas iam videno so znam koa se zalea neso graganite od nas. zelezara i radi toa slusav inace jok.mn e debilen odvraten i emisijata e
kaatstrofa |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
тоа е диџеј шорти ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Одвај чекам ...да се врати......
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Zar i taa nebulozna emisija uste postoi
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Од среда, 03 септември, на НАША ТВ почнува новата сезона на Јади Бурек. Па, со Господ напред. Затоа ги молиме сите фини луѓе, маалски оговарачи, телефонски оператори, стрини, тетки, вујковци, бабовци и дедовци, тинејџери и средношколки да пуштат глас, уши да ми зацрвенат, уво десно да ми ѕуни и пред очи да ми светка, да се расприкажат, оговараат и пренесат трач, дека Јади Бурек се враќа во програма од трети септември, дека го има на НАША ТВ и дека главен шизик е ониој у зграда кој знае да ги подесува каналите, а ако таков немате на располагање ви се операторите на техничката служба на кабелскиот оператор. Ви посекуваме мирен и непречен прием на мојата емисија низ цела македонија. Спасиба, тенкју, џенкуем, мерси (бг) мерси (ф), данке, грацие, хвала и благодарим на пажњи. Јанко и........ Јади Бурек од среда..........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Opaaa znaci od sreda a?? Nov izazov za gledacite...
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
blashka mila...kazi mi deka se zafrkavas so nas...kazi deka ne e vistina...kazi deka se e samo obicen vic...Janko se vrakja?...Oh...nee..Komu mu imame tolku zgreseno
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Pa on ustvari bese samo na odmor..nikogas ne kaza deka nema da se vrati..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Равногорац ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Zar go gleda nekoj kopukov, sitel i sky net mi se na "skip chanel"
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
janko,...ushte li jadesh g.....,........burek?!
![]() Изменето од brza - 03.Септември.2008 во 10:29 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
a go gledase nekoj janko? koga da pustam sky sve muzika
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
a oтсега Скај Нет е таа НАША ТВ????
го рекламираат? |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Има нова ТВ што се вика Наша ТВ и таму е сега јанко
еве повеќе информации на www.jadiburek.blog.com.mk (чепкајте по повеќе постови и во коментари) |
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
aли како што читам, оваа НАША ТВ е кабловска телевизија како А2, а?
јас ја немам дома, зачто немам кабловска така? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |