|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14341435143614371438 1869> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nishto dzaki mi go rasipa siot merak za muabet so tebe,dokolku ova e vistina...abe ne ti e stram a posle i zal?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa pojak sum
da bese taa pojaka od mene, sigurno ke me tepase
fiks, da ne si slucajnofizicki slba, pa se pravis ovde pacifist
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe dzaki znajsh ti shto znaci pacifizam...tepanje zena e nasilstvo semejno..ne su fizicki slab ,sosema soliden sum...ama ova shto pishuvash me zaprepasti...
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa mila jas ne znam sto uopste baras ovde...ela u "klubce" da zacurime po edna..em ke se smirish,em mozam da ti zapeam...ako ne sakas ke si molcam |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusaj me ti mene, ako sakas zena te saka i ceni, treba da ja tepas i toa ne so shamari, razbirash
tupanici, bezbol plaki, glavata na zid i sl. da ne objasnuvam mnogu
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nishto dzaki ja zaeba rabotata...dzabe ti se site objasnuvanja sega...pokaza kakva licnost si...ajt prijatno popladne |
||
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas si kazuvam iskreno, ne sum jas kako Miroslav
|
||
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pusti ti sega Miroslav ne se vadi
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj kazi, ja tepas zena ti ili ne?
|
||
s.r. Dzaki |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
djaki...eve edna pesna samo za tebe
Pokušala ja sam da te ne volim pokušala sve sam da se promenim al se teško menja to što da ti Bog ne postoje zveri srca pitomog Za moje dobro gazi me ne daj da život mazi me za moje dobro muči me da budem loša uči me ako me voliš rani me i pusti da ti vratim ja jer samo dobrim curama uvek se ružno dešava Pokušala ja sam da te ne volim pokušala sve sam da se promenim mesto suza smehom da te ugostim uspela sam samo da ti oprostim |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be sto da ti kazuvam ...... i pred i po rucek ..... a za vecera da ne ti zboruvam
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrsh, be
ne sum jas sadist, nitu mazohist
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be da ne se plasevme, nie i pocesto ke gi tepavme
gledas sto lazgovci ima na forumov Miki
fiks fakticki e zensko
celo vreme ja vrbuvala la fille
|
||
s.r. Dzaki |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sedis pred pc i si vikas "uh,15.37" kasnam ,da pobrzam malku za da ja pretepam
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 14341435143614371438 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |