|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Автор | |
ojle
Нов член Регистриран: 31.Октомври.2005 Локација: Andorra Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da se drogiramo pa nek se oci sjae ajdo da se drogiramo to je ono najbojle sto nam zivot poznaje |
|
;)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
No I can't forget this evening Or your face as you were leaving But I guess that's just the way The story goes You always smile but in your eyes Your sorrow shows Yes it shows No I can't forget tomorrow When I think of all my sorrow When I had you there But then I let you go And now it's only fair That I should let you know What you should know I can't live If living is without you I can't live I can't give anymore I can't live If living is without you I can't give I can't give anymore Well I can't forget this evening Or your face as you were leaving But I guess that's just the way The story goes You always smile but in your eyes Your sorrow shows Yes it shows I can't live If living is without you I can't live I can't give anymore I can't live If living is without you I can't give I can't give anymore |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I gave you all the love I got I gave you more than I could give I gave you love I gave you all that I have inside And you took my love You took my love Didn't I tell you What I believe Did somebody say that A love like that won't last Didn't I give you All that I've got to give baby I gave you all the love I got I gave you more than I could give I gave you love I gave you all that I have inside And you took my love You took my love I keep crying I keep trying for you There's nothing like you and I baby This is no ordinary love No ordinary love This is no ordinary love No ordinary love When you came my way You brightened every day With your sweet smile Didn't I tell you What I believe Did somebody say that A love like that won't last Didn't I give you All that I've got to give baby This is no ordinary love No ordinary love This is no ordinary love No ordinary love I keep crying I keep trying for you There's nothing like you and I baby This is no ordinary love No ordinary love This is no ordinary love No ordinary love Keep trying for you Keep crying for you Keep flying for you Keep flying I'm falling I'm falling Keep trying for you Keep crying for you Keep flying for you Keep flying I'm falling I'm falling |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ДОПИРАЈ МЕ
Те молам оди од мене. Со своите болки замини. Те сакам и проколнувам, да те тешам не можам. Те молам оди од мене. Повеќе не ти припаѓам. Без зборој остави ме, во љубов да верувам. Не, не допирај ме! Нема љубов во те*е. Има некој што посакува сиот свет да го стави пред мене. Не, не допирај ме! Нема љубов во те*е. Има некој што посакува сиот свет да го стави пред мене. Не, не, не, не, не, не, не допирај ме! Дадов душа, сништа, сé, сé за те*е! Со надеж во ѕвездите, сакам љубов што ќе остане сакам љубов што ќе остане! |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Teško je otkad nisi tu,
nemam volje za život, i bogu se molim da pusti me neka umrem u snu da zauvik ostane tajna koliko te volim... Al' ti ne i žališ, ja te dobro znam, kad ti bolje krene, tebi niko ne treba, pa me ostaviš, digneš ruke od mene, al ne boj se i nakon svega... REF.:Samo želim da budeš presretna ja ne mrzim tebe, ljubav je slijepa al ko te osudio da budeš nesretna, a tko pametna i lijepa. Al' ti i ne žališ, ja te dobro znam, kad ti bolje krene, tebi niko ne treba, pa me ostaviš, digneš ruke od mene al ne boj se i nakon svega... REF.:Samo zelim da budes presretna... |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So long and thanks for all the fish
So sad that it should come to this We tried to warn you all but oh dear? You may not share our intellect Which might explain your disrespect For all the natural wonders that grow around you So long, so long and thanks for all the fish The world's about to be destroyed There's no point getting all annoyed Lie back and let the planet dissolve Despite those nets of tuna fleets We thought that most of you were sweet Especially tiny tots and your pregnant women So long, so long, so long, so long, so long So long, so long, so long, so long, so long So long, so long and thanks for all the fish (yeah) So long and thanks for all the fish So sad that it should come to this We tried to warn you all but oh dear? (oh dear) Despite those nets of tuna fleets We thought that most of you were sweet Especially tiny tots and your pregnant women So long, so long, so long, so long, so long So long, so long, so long, so long, so long So long, so long and thanks for all the fish |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baby Got Back
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ја одна од моите омилени Аre you lonesome tonight, do you miss me tonight? Are you sorry we drifted apart? Does your memory stray to a brighter sunny day When I kissed you and called you sweetheart? Do the chairs in your parlor seem empty and bare? Do you gaze at your doorstep and picture me there? Is your heart filled with pain, shall I come back again? Tell me dear, are you lonesome tonight? I wonder if you're lonesome tonight You know someone said that the world's a stage And each must play a part. Fate had me playing in love you as my sweet heart. Act one was when we met, I loved you at first glance You read your line so cleverly and never missed a cue Then came act two, you seemed to change and you acted strange And why I'll never know. Honey, you lied when you said you loved me And I had no cause to doubt you. But I'd rather go on hearing your lies Than go on living without you. Now the stage is bare and I'm standing there With emptiness all around And if you won't come back to me Then make them bring the curtain down. Is your heart filled with pain, shall I come back again? Tell me dear, are you lonesome tonight? |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или овааа
ехххх Maybe I didn't love you quite as good as I should have, Maybe I didn't hold you quite as often as I could have, Little things I should have said and done, I just never took the time. You were always on my mind, You were always on my mind. Maybe I didn't hold you all those lonely, lonely times, And I guess I never told you, I'm so happy that you're mine, If I made you feel second best, I'm sorry, I was blind. You were always on my mind, You were always on my mind, Tell me, tell me that your sweet love hasn't died, Give me, give me one more chance to keep you satisfied, If I made you feel second best, I'm sorry, I was blind. You were always on my mind, You were always on my mind. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а каде е суспишиос мајндс....а????
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leontina
Vrata Od Bola Znaj, kad sam otisla Nisam slutila kako jako bolece Sad srce ne dise, kuca sve tise I jos uvek pita se REFRAIN: Dal' zaboli te kad me ne vidis, Kao i mene kad se ne javis Dal' zabole te suze iskrene kao i mene? Ja vise nemam sna, stigla sam do dna Jer bez tebe nema me ja jos uvek cekam te, do kraja nadam se I jos uvek pitam se REFRAIN: Dal' zaboli te kad me ne vidis, Kao i mene kad se ne javis Dal' zabole te suze iskrene kao i mene? Ako boli te, sto me ne vratis? Barem reci mi da me ne volis Sto mi ostavljas vrata na pola? Vrata od bola |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina Badric
Ne daj mi da odem Kad tvoje rijeci grube u trenutku sve mi sruse i kad tesko postane Kroz suze stisnem zube skupim stvari mirne duse sta mi drugo ostaje Ti drhtis od straha nikog nema da me sprijeci ja znam da se kajes a zar ti moram reci Ref. Ne daj mi da odem i do zadnje kapi bori se da vidim tvoje pravo lice Ne daj mi da odem sada moras dati najbolje od sebe ja cu uvjek biti tu Ja cu uvjek biti tu ne daj mi da odem Ti drhtisi od straha nikog nema da me sprijeci ja znam da se kajes a zar ti moram reci Ref. Ja bit cu tu |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штрумфета ова беше нависина без збор..Ептен тажна и прекрасна...
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер мила
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |