|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 14331434143514361437 1869> |
Автор | |||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vragolanka Изменето од DJAKONDO - 02.Септември.2008 во 14:59 |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aj aj...na ti aj gumata i brishi sto si napsihal ..oti crven karton te ceka
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej aj ostajte karanje po srpski..abe rekov jas ubo deka na kraj ke ima karanje,ama na makedonski...
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum fin, samo treba da se odnesuvaat sprema mene fino, i kajne problem majn kamarad
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne, eve izbrisav i nema crven karton
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e taka bez provokacii i niski udari....pa neli sme site vozrasni,,dobro sea nekogash sme ko deca mali ama toa samo na momenti,ko ke ne fatat spomeni za detstvo
|
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sakas da kazes deka jas sum ko malo dete
fakticki zena mi e vo pravo koga mi vika a be ko dete si
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kolku kjutek jadela siromaskata, a vo pravo si bila
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe dzaki jas samo kazav opshto za site,ti ne se facaj za zbor odma..pa i jas tresam zeleni ponekogash..ama nema vrska,ubo e da si ponekogash detence nemirno...radi sekavanje samo
|
|||
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
si ja tepal zenati be dzaki..lele mi go rasipa filmot za tebe...ostaj se me razocara.. |
|||
|||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be samo ednas nedelno ja tepam
vanredno ako sum nervozen
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
Внеси реплика | страница <1 14331434143514361437 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |