|
ЕУ сепак ја осуди Русија |
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Автор | |
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Текстот е ископиран од еден весник... Ме мрзеше да го преведувам, а зар има потреба од тоа...???
ИНТЕРЕСНА Е ИЗЈАВАТА НА ПУТУН... Руски премијер Владимир Путин је додао да САД последњих година шире „право силе а не међународно право”, наглашавајући да је Русија покушавала да заустави одлуку о признавању Косова, али да је „нико није слушао”. „Када смо покушавали да зауставимо решење за Косово, нико нас није слушао. Ми смо говорили: не радите то, сачекајте, ставићете нас у ужасан положај на Кавказу. Шта ћемо рећи малим народима Кавказа, зашто Косово може да добије независност, зашто овде не може? Ставићете нас у глуп положај”, рекао је Путин у интервјуу америчкој Си-Ен-Ен. „Нико тада није говорио о међународном праву, осим нас а сада су се сви сетили, сада су из неког разлога сви почели да говоре о међународном праву”, истакао је председник руске владе. „Али ко је открио Пандорину кутију? Да ли смо то били ми? Не, нисмо ми. То није наша одлука и није наша политика”, рекао је Путин према стенограму који је објавила влада Русије. На питање Си-Ен-Ена да ли је Русија претња миру, Путин је одговорио да су у близину руске обале стигли амерички бојни бродови са ракетним наоружањем домета 500 километара. „Па нису наши бродови дошли до ваше обале, већ ваши до наше. Какав је наш избор? Браво Путине... Време беше некој да им загрми малку...!!! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бреј СтељотПутина р'же!!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...друг пат или ке преведеш или немој да постираш...почитувај ги правилата за јазикот на ИДИВИДИ...и не само ти ова важи за сите...!!! Поздрав |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај нека важи тоа за сите,гледам има и постови на турски напишано.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e interesno da se preveduva ... se gubi vo kvalitet ... a siguren sum deka sekoj eden razbira srpsko - HRVATSKI ............
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не мешаме работи сеа ,има српски,хрватски,босански и сеа од 2006 и црногорски јазик.Јака муда ова се со обзир на фактот дека исто зборат сите.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden Turcin , moj komsija vikase " i ptice pevaju na srpskom " ete i Djakondo dolu vo feniks e ziv primer .............
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa,...srpski li bil textot?!,....hahaha,...se e jasno togash,...,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma nemoj be koj turcin ti rekol za toa?
Eee be miroslav be pametnjakovic, ke pukins i pak nesto za turcite ke spomnuvas ee be cuden covek si Изменето од xxll - 02.Септември.2008 во 16:24 |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....blago kazano,...ili ,..recheno !,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Причај српски да те цел свет разуме
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste da e taka
|
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bljak...odvratno mi e koga ve gledam kako go idealizirate Putin...
ako prodolzhite ushte malku so ova tempo, ke go pretvorite chovekot vo Bogo-Chovek... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne bi ti precelo da go idealizirame saksofonistot bill ili george STUPID bush the 2 -ond ?........
|
|
Внеси реплика | страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |