|
Дали сте за леќи? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Автор | ||
dream girl
Сениор Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si imam plavi ochi i sum zadovolna od istite, ne bi gi menuvala za nishto na ovoj svet! Pozz do site
|
||
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum za leki,iako imam zeleni oci...pa ako nekogas se resam da kupam leki bi kupila tirkizno plavi
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum za leki i sakam da si zemam zeleni,a bi probala i so plavi
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
имам читано за овие дневниве... не знам колку се исплатливи а бидејќи и јас сама имам проблеми со видот и доколку дојде до зголемување на диоптерот... би носела леќи... |
||
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si imam mnogu ubavi ZELENi oci :)) I si uzivammm xaxaaxaxax ..... vo nivnata ubavina ....Ali Za promena Zasto da ne :)))) Sum stavila EDNAS Crveni Ali mnogu izgledaf VAmpirestooo... taka da sleden pat ke stavam ZELENi ali EDNA nijansa Po-fosforni :))
|
||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Искрено, не, и никогаш не сум посакала да носам леќи...
вистина е дека некогаш се попрактични, ама самата помисла на туѓо тело во окото ми е одбивна... како и да е, си носам очила - тие се дел од стилот што го негувам... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас пак обратно мислам дека наочарите се тие што се попрактични,бидејќи леќите бараат цели мали ритуали додека ги ставиш....сепак јас сум за леќи,поправо сакам да носам леќи особено кога сакам да ми се познава шминката,а иначе за секој ден повеќе носам наочари!
|
||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум за леќи,... ги носам веќе неколку дена... првиот пат е тешко додека се стават,... ама после е лесно... веќе се извежбав и сосе миење раце, ги ставам за 5 мин мислам дека тоа што ти го даваат леќите ( слобода без наочари ) е многу мала цена што треба да се плати во однос на хигиената... и така ги миеме рацете...
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas imam problemi so vidot i nosam naocari iako mislam deka ako mi se zgolemi dioptrijata da si zemam leki posto ne sakam da izgledam ko ``teglarka`` Samo sto sepak lekite i poskapi se a i treba da se odrzuvaat a sum slusnala i deka mozat stetno da vlijaat na okoto bidejki toa e sepak strano telo. A i se slucuva pocesto da pagjaat. Treba mnogu da se pazis a so naocarcinjata e poprakticno
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ne mi kupi?
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
BisernA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
верувај, дека едвај ги вадам... а не па сами да ми паѓаат.... се лепат на окото.... и готово.... |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Contaktnite lekji se moden dodatok - gi ima i bez dioptrija i se nosat samo vo iskluchitelni priliki...
i ushte eden primer |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E moze, ama jas imam eden drugar koj nosese leki i samo mu pagjaa i bese ko pod stakleno zvono i se nervirase i naocari si zede. |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si imam zeleni oci i ne sum za leki moite si se ubavi oci
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |