|
Да видиме што најмногу има на форумов? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i drugi...
Toa samo dokazhuva deka vo osoznavanje na Kreatorot i Kreacijata ne postojat apsolutni sistemi na osoznavanje koi vodat kon apsolutna vistina. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno romanticno... |
|
tre, tri, tra
|
|
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od kaj znaes mozebi mislel na hristijanskata zaednica babtisti, a ne na baptisti, ili, pak, na andvetisti, a ne na adventistite. Eve, jas, na primer, pripagjam na Prahristijanite za Zivot Univerzalen, a ne na Prahristijanite za Univerzalen zivot. Ve molam pravete razlika. |
|
tre, tri, tra
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum ,..chovek!,..a, vie?!,...ako ne ste ,..choveci,....bash me zabole ,...shto i da ste ,..drugo!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa, kolku pati tuka nekoi vernici ja prepishuvale starata teoloshka maksima "prvo Bog, pa posle se ostanato..." , nebare seto ostanato ne e Bozhja kreacija i vo samata sushtina ne e Bozhja manifestacija?
No sekoj spored razbiranjeto i veruvanjeto... P.S. Vo sushtina toa pokazhuva deka lugjeto, sosem nesvesno i naivno, se zaljubuvaat vo teologijata, a ne vo Boga. Taka ke bide se dodeka ne nauchat oti teologiite i religite se proizvod na chovekoviot um, a ne na Boga. Изменето од Messenger - 02.Септември.2008 во 19:37 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... maksimalno kolosalno.
|
|
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виде што најмногу има на форумот, и сега?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A вака да направиме..да отворам ја едно 50 јузери само за да гласам и кој ке има најмногу??
Ова ти е како наградно прашање.. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vie moderatorite i adminite nemate li moznost da vidite dali stanuva zbor za ista IP adresa. Mislam deka imate takva opcija. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ке види модераторот ако само тој гласа!?
|
|
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moja greska, podocna mi tekna ako stanuva zbor samo za glasanje. Izvini. |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема заш извини
|
|
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa nema nikakva logika na forumov imame 15 tina aktivni nikovi koi pisuvaat a glasale 80 ludje hmmm - kako i da e sto e celta na ovaa glasanje ?????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako Vi Se Glasa,Glasajte ako ne,ne ja grdite temata pozz
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |