![]() |
|
Љубовен доказ |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
А ЈАС БИ МУ УПЛАТИЛА ЕДНА НОК СО НЕКОЈА ДВОЈНИЧКА НА ЦЕЦА.....ДА МИСЛИ ДЕКА Е ОНА
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja bi i uplatil edno livce sportska za 50 den
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Dokaz jas sam ti zivi dokaz....dokazi se na delo ne so bla bla la...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ljubov li e teorema za da i e potreben dokaz?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
pa mashko na kvadrat po zensko na kvadrat=brak so kocka
ili ne taka ![]() ![]() Изменето од fiks - 02.Септември.2008 во 11:10 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke ja pustam pola saat so mlado zigolo
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas ke go pustam cel den so koja saka...i ke cekam ljuboven dokaz da se vrati mnogu porano
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Ljubovta ne se dokazuva,
taa se dozivuva. Sto ako ti ja sakas , a taa nisto ne custvuva. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЉУБОВТА СЕ ДОЗИВУВА, НО КОГА ТРАЕ ПОВЕКЕ ГОДИНИ ТРЕБА И ДА СЕ ДОКАЖУВА, ДА СЕ ОДРЖУВА, ДА СЕ ОСВЕЖУВА СО НЕКОИ МАЛИ СЛАТКИ СИТНИ МОМЕНТИ, КОИ МНОГУ ЗНАЦАТ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ја би умрела за него!!Би направила се што сака тој!!!
Би му ги исполнила сите најголеми желби!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bi mu gi iskrila site prsti ako druga fati kaj sto ne treba...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |