|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa vi kazav,...grkinjite taka ,..vikaat!,...barem ,..povekjeto od niv.
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uff...koa mi se dere na uvo : - Ne, ne, neeee, eeeeeeeee !
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тотално машко предубеждение и грешка. Кога яс казвам "не" значи не.
Истото важи и за "да". И може би намерно поддржуват ова заблуда. така им е угодно. Изменето од pagane - 01.Септември.2008 во 09:23 |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ma daaajjjjj........
vistina e deka koga vikame NE, toa cesto pati znaci, aj pomoli me uste maaaalku..... |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секоj си има свои начини и методи.
Кога е "не" джабе се молби и плачене. |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma najubavo ko porano so strojnici i roditelite da ti odberat. Smej reci, ne ! Nema togas " Sakam kaj mama", ima da kutis i da trpis
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ne mislete...probajte pa ke vidite... ...e, aj da ve vidam sega... |
|||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja i koga probuvam konduri ne znam da si go pogodam brojot i posle gi vrakam
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
затоа што има превртливи жени..........и како сакаат така си викаат
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
He, he...
Toa e rezultat od sudarot megju onoa sto se devojkite po svojata normalna zdrava zhenska priroda i onoa sto "treba" da bidat spored opshto prifatenite normi i moralni principi. Zatoa postojano osciliraat megju "da" i "ne", dozvoluvajki momentot da ja istera rabotata i taka da se spasat od nezgodnata situacija. Vo normalni priliki obichno se zavrshuva na "da", pa taka i volkot e sit i ovcite se na broj. Em devojkata dobiva onoa sto posakuva, em si go zachuvuva dobriot obraz. P.S. Ne zaboravajte deka ima devojki sto nemat problem so svoeto sebstvo, pa neka ne ve iznenadi koga go velat tokmu onoa sto mislat. Изменето од Messenger - 01.Септември.2008 во 21:55 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога е не тогаш е не....имаат проблем тие што го сваќаат како да
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne
e ne ....i kokoshkata trci tri kruga okolu ambarot |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не е не. да е да.
а за тие кои кажуват не кога мислат да... поздрав. и тоа е тактика. а... од многу зуене меда нема. Изменето од pagane - 02.Септември.2008 во 10:30 |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |