|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Автор | |
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene ljubomora prestavuva glup izlez
Za toa sto ne e mozno ako "Tvojta"devojka se pozdravi so drugar ti odma da mislis deka odma neso ona misli so nego ili ako nekoj i titnal,pisal komnetar na prijateli Ako ona te saka iskreno nema mesto za ljubmora zoato kje bides siguren vo neja itn... |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onaa li4nost koja e ljubomorna ne moze samo na eden/edna partnerka da e ,a za drugite da ne e!
toa vi e samo nedostatok na samodoverba...nisto drugo!!! |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako ne se soglasuvam so tezata deka ako nekoj e ljubomoren toj i te saka.poznavam nogu parovi koi poradi ljubomorata zavrsile nesrekno.ima mnogu podobri i poromanticni nacini da nekomu se pokaze deka ni znaci i deka sebicno go posakuvame samo za sebe.ljubomorata ja unistuva i poslednata kapka ljubov
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne pokazuva znaci na agresivna ljubomora do zakani za ubistvo ili kastriranje, ne priznavam deka me saka
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljuomorata ne e dokaz deka te saka,ima granica ama ne da se pretera ,ljubomorata e bolest,ima drugi nacini na dokazuvjne kolku te saka ,a ne ako ljubomori te saka i gotovo...samo moze da janarushi poveke vrskata i da dojde do finish.
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci izrazot "kje umram od ljubov" vo tvojot slucaj ima bukvalno znacenje
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da umres od zenska raka, toa e dobra smrt.
Indijancite sekogas cenele dobra smrt, vo borba so neprijatelot ili so silno zivotno |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dokaz deka partnerot saka da ve poseduva.
Ljubomorata e mesanje vo slobodata na partnerot. Zasto da ste Ljubomorni, nesto vi fali? |
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm cudna rabota e ljubomorata Posebno koga ke ti se javi bivsi decko so kogo ne si cela godina i zapocne da dramatizira zosto ti si prodolzila so zivotot
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne e bash taka
koga nekogo sakas se javuva custvo na pripadnost ne e toa so vika becenevem - deka saka da te poseduva nego pripadnost , custvoto deka si pripagjate eden na drug pripadnosta moze da bide i kon rabotnosto mesto ili kon clenovite na nekoe drustvo no da se vratime na ljubovta koga kje se pojavi custvo deka nekoj vi dira vo vasa pripadnost togas se pojavuva ljubomora ako snema custvo na pripdnost, snemuva ljubomora |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se slozuvam
|
|
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A LJUBOMORA E NA DEVOJKATA DA I ZABRANAM DA ISKCA SO DRUGI MASKI ?? I DA I KAZAM DEKA E PREMNOGU UBAVA PA SE PLASAM DA NE I NAPRAVI NEKOJ NESTO NA SILA? I TOGAS SUM NESIGUREN DEKA KE JA IZGUBAM? KOJ MISLI DEKA OVA E LJUBOMORA NEKA SI JA PUSTA DEVOJKATA DA MU SETA SO DRUGI TIPCI JAS MOJTA NE JA PUSTAM, A ONA AKO SAKA DA PRAI NESTO SO DRUG TOA E VEKE DRUGO, AKO SAKA SAMA DA ISKACA SO DRUGI MASKI TESKO VASE STO SI IMATE TAKVA. NE ZA DZABE REKLE KAKO KE JA NAUCIS TAKA KE PRAI, AKO JA NAUCAM KAKO STO SAKAM NEMA DA BIDAM LJUBOMOERN MORE NEMA DA IGRA KAKO STO SVIRAM,TUKU KE SVIRI NA INSTRUMET JAS KAKOV STO SAKAM I TAKA KE IGRA MALA SALA Изменето од bobsa - 26.Септември.2008 во 05:09 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da iskoci, ama so garderoba ja sto ke i odberam i vise nikogas nema da posaka da iskoci
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |