![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 360> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
знам дека загор не знае дека веќе си минав од редот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....Bisernо devojce raboti vo kafik(кафиќ)....,i ne dava nisto djabe...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
знам дека загор шири дезинформации
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...znam deka nekoja uste malku ke trgne povtorno od ..nula!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека сме во право и двајцата... и знам дека е потолерантен од мене...
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
znam deka da ne bea moite greshki,ke bev sovrshena
|
|
![]() |
|
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
ovaa godina ke ne transportiraat vo vreliot kotel vo pekolot
|
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka e sekogash ovde koga mi treba
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Знам дека денес ке си легнам со кокошките и ич не ми е гајле ако некој ми вика спанка
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека јас не сум крив за алиштата... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека ...кој признава...пола му се простува.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......deka mi nedostiga
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
znam deka stvarno i nedostigam, deka sum i potrebna i deka bi sakala da sum sega pokraj nea, da mozam nekoi raboti da i odzemam
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam deka se tolku malecki... shto dobivash zelba da gi izgushkash... izbacish... a ne smeeesh... pa neli si ucitelka... a teshko da im odooleesh... srculki mili...slatki....
![]() ![]() Изменето од mamamd - 02.Септември.2008 во 13:06 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |