|
Извини |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Ноември.2005 во 09:11 |
Дали кога ќе повредите некого,или кога ќе погрешите нешто умеете да кажете ИЗВИНИ?
Јас секогаш кога има потреба умеам искрено да го кажам волшебниот збор ИЗВИНИ Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 20:19 |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam da se izvinam iskreno koga ke pogresam.
EVE I SEGA KE IM SE IZVINAM NA SITE NA KOI KOGA SUM IM BIL POTREBEN NE SUM BIL TUKA, NA SITE KOI SUM GI POVREDIL NA NEKOJ NACIN ILI MOZEBI SUM GI RAZOCARAL!!! PROSTETE!!! |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простено нека ти е од мене и од Господ мило....
Знам да кажам извини и да се покајам за глупоста која сум ја направила дали во ефект на нервоза или од некој глуп принцип да претерам, но умеам да кажам од се срце ИЗВИНИ. |
|
|
|
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зборовите : извини и фала (благодарам) немаат значење...
|
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како за кого Ако си ненамеерно виновен или ненамерно си повредил некого имаат и тоа големо значење |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам, понекогаш за да продолжи да тече како што било е доволно само едно благодарам на комплимент или извини што бев будала..
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам да се извинам.Го користам секогаш кога така речено ќе „претерам„.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко се извинувам затоа што знам пред да се извинам како да направам за да не се извинувам а да не повредам друг... а у случај да треба се извинувам и го правам мн добро...да мора да ми простат |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеееее коментар Бак брмчиш а? |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа да па си брмчам..ако??... а ти што правиш... гледаш кој брмчи зш немаш реплики ... или .. не се извинуваш...па те боцна темава...
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читаш предходни коментари или те мрзи? |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ауу не сум прочитал (многу страници)... па и темава е твоја...лелее еве едно волшебно ИЗВИНИ... хи хи хи..срцка си нема што...
|
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ти простувам,ама за следниот пат ќе размислам
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ич не мисли...пак ќе ми простиш... имам волшебно извини
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |