|
Сте патувале ли со авион?!? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | ||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe i jas sum takov maler. Stom jas vlezam vo avionot i ke padne. I toa u sred okean, kade ke nema sansi za prinudno prizemjuvanje. |
||
Dimon
Група Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако падне авионот во океан тогаш веројатноста за преживување е многу поголема заради тоа што авионот поседува посебна опрема за прелет преку океан како што се чамци кои што се надуваат веднаш при допир со вода,елеци,радио-врски,храна за секого,ракети за сигнализација па дури и боја за бркање на ајкули...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Летање со авион е доживљај што се памети цел живот
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@Dimon: Ako padne poarno da se molam vo voda da padneme.
@Carevic: Ne sum se vozel i ne znam kako e. Jas sepak mislam deka so avtobus, voz ili avtomobil e podobro zosto razgleduvas kade odis, a so avion letas vo oblacite. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се памти се памти, цел живот ќе го памтиш чувството што ќе те боли стомакот, и ќе ти се повраќа, а јас искрено не сум расположена за таков лет! |
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
||
neo_wmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A si letala li do sega, pa znaes kako e? |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
Ani4ka_xxxxxxxx
Сениор Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не, ама знам ми кажвале
|
||
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Додека не го искусиш сама, не верувај дека е лошо
Стујардесите највеќе се паметат Изменето од Царевић - 30.Август.2008 во 21:00 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uok!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dva pati...
Ama so golem,golem strav.. |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Bubbi
Нов член Регистриран: 23.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prekrasno e!!!
Edvaj cekam povtorno da letnam nekade pa uste transfer da sum od Budimpesta!!!! ooooo, pa tie na aerodromot gi imat najslatkite pici, a i plus odel za pusaci A freeshop, se ke najdissss, hahah pozdrav letaci moi |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam ni samata vise kolku pati sum letala so avion.... no poslednive godini izbegavam od patuvanje so avion.... ogromna strav imam
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да... ми беше страв додека се качив прв пат... после ми беше интересно... да леташ горе кај што нема ни птици... нема ништо страшно.... освен ако имаш фобија од височина...
Возбудливо е ако е убаво времето и добар авионот... а и ако не е... тогаш е уште повозбудливо...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DO NARITA
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |