IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Каролина Гочева
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каролина Гочева

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 16:44
ја знаеш онаа нејзината кај шо пее за некоја дека и фалело мозок? (птичјег мозга демек као) ја мислам дека и е автобиографска песната и дека сама себе си се пронаоѓа во неа...
кој сака може да збори навистина е како кукла во тело АМА нема ни грам шарм и одбивна е од што е ладна....и коа ке се насмее е како во мртовец да гледа.....
леле колку само ми е одвратна еј
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 17:43
Originally posted by ESMERALDA 1 ESMERALDA 1 напиша:

не знам како може организацијата на форумов, со се админ и модератори да дозволат да се промени вака насловот на некоја тема, не знам...единствено ми паѓа на памет дека форумов е ХАОС и секој прави што сака, не е во ред тоа
а да идеш и да свртиш во претходните постови, да прочиташ дали треба Каролина да се изјасни пред јавноста или ние сме тие што треба да се погледнеме во огледало и да го видиме нашиот живот и што во него сме постигнале, па потоа со полно право откако ќе знаеме дека сме безгрешни да им судиме на другите
КАРОЛИНА е царица, таква и ќе остане, без ниедна грешка во кариерата....и еве ако некој не прочитал, уште еднаш да си прашам   Јас не плачев дента кога умре тоше, нити се правев дека ми е тешко, меѓутоа мојата интима и моите чувства си ги задржав за себе и за тогаш кога ќе бидам сама .....зар треба мене сега да ме осудувате????????????????

и уште еднаш, под ИТНО да се смени насловот и да не се дозволи повеќе вакви небулози

Си донела погрешен заклучок, ниту на форумов владее хаос, ниту се дозволува секој да прави што сака.... намигнување
Јас почекав connected да биде онлајн, па се разбравме на ЛП... Ете гледаш како излезе во пресрет па го смени самата насловот на темава и јас за тоа ја поздравувам...големо%20гушкање
За да не се отвараат за еден пеач повеќекратно теми (една за плукање, друга за фалење, трета за трачеви, четврта....), во една тема пишувајте се што мислите за музичките квалитети или неквалитети на одреден пеач или група...
Поздрав...големо%20гушкање

Изменето од anastea - 31.Август.2008 во 17:44
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 09:51
samo taka plukajte si , plukajte si , momentalno taa e najgolem ambasdor , bre bre nekultura
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 12:35
Е ова е веќе прекуглава!!

КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АСАЛНА ПЕЈАЧКА (АЈДЕ ПО ВАША ЖЕЛБА НЕ ЈА РАЧУНАМЕ КАРОЛИНА!) И КАЖЕТЕ ДЕСЕТ ПЕСНИ ОД ТАА ПЕЈАЧКА, ПА ЌЕ ВИ ВЕРУВАМ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 12:36
Originally posted by WhizKid WhizKid напиша:

Каролина моментално оди на емисијата Експлозив на А1.
Кој сака нека ја гледа.
Ме радува што сега барем знае што кажува.

Каролина максимално професионално си го заврши тоа интервју!
И најдовте некаква ароганција тука??
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 13:06
Smeam tuka da kazam deka...ich ne ja sakam..???

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 13:11

SANJA NIKOLIC e bolja..sto pati..!!!..ovaa i ne ja zabelezuvam,samo koga na radio piska nesto....

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 15:14
Originally posted by mamma mamma напиша:

...Зар и ти..Mamma???

Не да не ја сакам...не ми е ни симпатична...сепак,морам да си признаам...ми се допаѓаат песните од новиот албум...можеби е до авторот на песните,на аранжманите и музиката???
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 15:37
jas go kupiv noviot album i uzivam da go slusam.
pesnite se vistinsko remek delo, a Karolina umee sovrseno da gi otpee.
jas sum lugje, zavisnik od ubava muzika
i zatoa mozebi ne mi smeta ni nejzinata arogancija, koga tolku ubavo pee.
a pa sto i ako e arogantna,
ne kje mi bide snaaне%20знам
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 15:46
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Originally posted by mamma mamma напиша:

...Зар и ти..Mamma???

Не да не ја сакам...не ми е ни симпатична...сепак,морам да си признаам...ми се допаѓаат песните од новиот албум...можеби е до авторот на песните,на аранжманите и музиката???

Temata e ...Karolina Gocheva...kako lichnost-javna???
Jas mislejki na toa go kazav moeto mislenje.
Ako e neshto drugo...se izvinuvam,..ne prochitav shto se bara od nas,
iako sepak mislam deka se raboti za mislenja za nea kako lichnost,a ne kako muzichki kvalitet,zatoa...si ostanuvam na svoeto...da,..ne  mi se dopadja Karolina Gocheva...

Изменето од mamma - 01.Септември.2008 во 15:48

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 22:15
Каролина како личност, а кои сме ние па да ај знаеме каква е како личност, ниеден естраден уметник или персона на Тв не ја знаеме па да коментираме каква е како оичност
можеме само да зборуваме за нејзината музика, што е и најбитно, а ние се замараме каква била овде облешена, што рекла, ..првенствено треба да не интересира Каролина како естрадна ѕвезда, вклучувајки го и нејзиното однесување со публиката, кое спотред мене е баш УМЕРЕНО и ОДМЕРЕНО како што треба, а не да троши време и да се лигави сред настапи, Каролина е еден од ретките прави ПРОФЕСИОНАЛЦИ, за тоа секако најзаслужни се нејзините менаџери од АВАЛОН, во главно тие се тие што ќе и посочат што треба и како треба да испее и направи на сцена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2008 во 22:19
Да, па ни Мадона не лиже гз од публика па сите ја слушаат и продава неверојатни тиражи.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2008 во 21:40
Originally posted by maestro13 maestro13 напиша:

Е ова е веќе прекуглава!!

КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АСАЛНА ПЕЈАЧКА (АЈДЕ ПО ВАША ЖЕЛБА НЕ ЈА РАЧУНАМЕ КАРОЛИНА!) И КАЖЕТЕ ДЕСЕТ ПЕСНИ ОД ТАА ПЕЈАЧКА, ПА ЌЕ ВИ ВЕРУВАМ!
Калиопи голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2008 во 01:48
ali Kaliopi ima 30 godini kariera, pesnite ne i se HIP HOP, kako novopeceniove pejaci, nego bas izdrzani, ali Kaliopi se smeta za doen na mak muzika, za DAMA, a KArolina e veke nesto pomoderno, poprovokativno, pejacka vo prava smisla, so glas, stas, pesni , se.....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.