IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 102>
Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:45
ете јас без искуство не знаев... а зошто мене некогаш оргазмот ми е многуу добар некогаш не толку добар... изгледа ја сум чудо
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:45
Originally posted by kafka kafka напиша:

pozdrav
ФАЛА
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:45

inaku dobra ideja

[/QUOTE]

Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:47

Originally posted by brmm brmm напиша:

ете јас без искуство не знаев... а зошто мене некогаш оргазмот ми е многуу добар некогаш не толку добар... изгледа ја сум чудо

odlichno,

Ama ajde prenesi go toa, objasni shto e toa za tebe dobar orgazam a shto ne tolku dobar.

Relativno e toa i sekogash toa e rabota koja ja vrednuvash sprema svoj kriterium.  Toa e isto ko sega da diskutirame za kiselosta na limunot,....

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:50
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

òîãàø áåâ ôèêñèðàí,íà ; ; åäíà çà ìåíå ïðåêðàñíà ëè÷íîñò.......

I...

бев фиксиран....и не гледав други...........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:56
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

Originally posted by brmm brmm напиша:

åòå ¼àñ áåç èñêóñòâî íå çíàåâ... à çîøòî ìåíå íåêîãàø îðãàçìîò ìè å ìíîãóó äîáàð íåêîãàø íå òîëêó äîáàð... èçãëåäà ¼à ñóì ÷óäî

odlichno,

Ama ajde prenesi go toa, objasni shto e toa za tebe dobar orgazam a shto ne tolku dobar.

Relativno e toa i sekogash toa e rabota koja ja vrednuvash sprema svoj kriterium.  Toa e isto ko sega da diskutirame za kiselosta na limunot,....

хахах ... реално гледано тоа може да го каже девојката со која сум имал и добар оргазам и не толку добар.... значи тоа е доживување , е сеа .. колку добро ќе го доживееш не се објаснува со зборови...исто кога гледаш голем водопад ти и некое мало дете...различно го доживувате ама никој не може да објасни како го доживува... значи тоа у пракса ќе види девојката.. ако има некоја девојка нека каже ...може да се проба... а kdekovski оргазам некоаш е супер значи свршувам лудо...дури што се вика ти се тресат нозе... нокоаш не, онака колку да се рече...овака нешто изгледа објаснување со зборови...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:57
и сега каде запревме, колку се пријавуваат за "семинарот" за флерт?????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:59
Кога ќе го завршите семинарот и имате час по практика викнете ме... ме мрзи да читам, сакам од пракса да учам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:59

Filingot, (chuvstvata) nikogash ne mozat kavntitativno da se opishat!

Samo mozesh da dadesh kvalifikacija, kolku i da mi opishuvash tresenjeto noze ne e atribut koj opishuva orgazam!

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 12:01
А кој ќе заседава на семинарот?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 12:02

bitno e da go svikame seminarot, Kje imame inicijativen odbor!

pa kje izbereme predavachi...

shto se sekirash

bitno e da se druzime...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 12:04
Да цело време тоа го кажувам дека не се објаснува со зборови... тресењето нозе беше ради делумен одговор и мал пример како некогаш е добро некогаш не толку добро..што не значи дека без тресење нозе не е добро никогаш..него колку да се долови ситуација..разбираш.
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 12:07
Под тресење на нозе подразбираш клецање на колена

Изменето од babyy
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 12:08

Ama gleash deka ne mozesh da dolovish situacija,  nitu jas i ti nitu bilo koj drugi ne chuvstvuvaat isto. Ne moze so zbor da se dolovi filingot. Toj e tvoj lichen i ne mozesh da go podelish so nikoj. A ustvari i zoshto da imash potreba da go podelish so nekogo.

Si go doziveal i uzivaj vo toa, toa e dovolno.

Objasnuvajki go kolku toa bilo dobro ili losho predizvikuva drug filing a toa e filingot "da se prestavam kolku jas toa dobro e*am, ili da se pochuvstvuvam vo mojata okolina dominanten".

Filingot e tvoj, so nego ne moze nikoj niti da sochuvstvuva vo dobro ili losho!?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.