|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 102> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете јас без искуство не знаев... а зошто мене некогаш оргазмот ми е многуу добар некогаш не толку добар... изгледа ја сум чудо
|
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
inaku dobra ideja [/QUOTE]
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odlichno, Ama ajde prenesi go toa, objasni shto e toa za tebe dobar orgazam a shto ne tolku dobar. Relativno e toa i sekogash toa e rabota koja ja vrednuvash sprema svoj kriterium. Toa e isto ko sega da diskutirame za kiselosta na limunot,.... |
||
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бев фиксиран....и не гледав други........... |
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и сега каде запревме, колку се пријавуваат за "семинарот" за флерт?????
|
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога ќе го завршите семинарот и имате час по практика викнете ме... ме мрзи да читам, сакам од пракса да учам
|
||
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Filingot, (chuvstvata) nikogash ne mozat kavntitativno da se opishat! Samo mozesh da dadesh kvalifikacija, kolku i da mi opishuvash tresenjeto noze ne e atribut koj opishuva orgazam! |
||
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој ќе заседава на семинарот?
|
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitno e da go svikame seminarot, Kje imame inicijativen odbor! pa kje izbereme predavachi... shto se sekirash bitno e da se druzime... |
||
|
||
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да цело време тоа го кажувам дека не се објаснува со зборови... тресењето нозе беше ради делумен одговор и мал пример како некогаш е добро некогаш не толку добро..што не значи дека без тресење нозе не е добро никогаш..него колку да се долови ситуација..разбираш.
|
||
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Под тресење на нозе подразбираш клецање на колена
Изменето од babyy |
||
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama gleash deka ne mozesh da dolovish situacija, nitu jas i ti nitu bilo koj drugi ne chuvstvuvaat isto. Ne moze so zbor da se dolovi filingot. Toj e tvoj lichen i ne mozesh da go podelish so nikoj. A ustvari i zoshto da imash potreba da go podelish so nekogo. Si go doziveal i uzivaj vo toa, toa e dovolno. Objasnuvajki go kolku toa bilo dobro ili losho predizvikuva drug filing a toa e filingot "da se prestavam kolku jas toa dobro e*am, ili da se pochuvstvuvam vo mojata okolina dominanten". Filingot e tvoj, so nego ne moze nikoj niti da sochuvstvuva vo dobro ili losho!? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |