IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Флерт/Секс со колегите/колешките?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Флерт/Секс со колегите/колешките?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 102>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:24
Originally posted by KDEKOVSKI KDEKOVSKI напиша:

Poblemot kaj nas lugeto e sekogash neobjektivnata procenka na svoite sposobnosti i svoeto iskustvo.

Sekogash, ama bash sekogash (trgnuvajki od sebesi) sme ubedeni deka sme povekje od toa shto navistina sme!

Osobeno koga stanuva zbor za internet komunikacija kade vo najgolem del diskrecijata ni zagarantirana, tuka mozeme slobodno da go ziveeme zivotot od svojte racionalni i iracionalni fantazii....  za zal, ili za dobro ne kje da znam za shto e!   

No edno e sigurno "zabavno e"    

SRCKA A SHTO VELISH DA OTIDE TEMAVA PRAVAC VO FILOZOFIJA, A?
Кон врв
KDEKOVSKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2005
Поени: 563
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:24

Originally posted by brmm brmm напиша:

Провери го реално... тоа не се кажува со зборови... флерот е делимичен натпревар на зборови помеѓу двајца, размена на погледи и такви ствари... така да ...не знам колку има подобри од мене и полоши за да се ставам јас на некоја скала.... исто како и секој би кажал, а ако мислише дали сум флертувал... да сум флертувал многу и ми е многу интересно и забавно.

se sl*gam vo celost Brmm, samo bi dopolnil  deka stavanjeto na skala ili merenjeto e irelevantno i nebitno. Bitno e da se slushne poinakvo iskustvo i da se razmeni iskustvo bez "iminja"....

Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:25
Ne neka bidat seminari, pokratki se i poveke se zadrzuvaat na prakticna rabota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:26
Originally posted by blue blue напиша:

Poblemot kaj nas lugeto e sekogash neobjektivnata procenka na svoite sposobnosti i svoeto iskustvo.

Sekogash, ama bash sekogash (trgnuvajki od sebesi) sme ubedeni deka sme povekje od toa shto navistina sme!

Osobeno koga stanuva zbor za internet komunikacija kade vo najgolem del diskrecijata ni zagarantirana, tuka mozeme slobodno da go ziveeme zivotot od svojte racionalni i iracionalni fantazii....  za zal, ili za dobro ne kje da znam za shto e!   

No edno e sigurno "zabavno e"    

SRCKA A SHTO VELISH DA OTIDE TEMAVA PRAVAC VO FILOZOFIJA, A?

Ne postoi tema bez filozofija,   ZXarem smetash deka moze da ima flert bez filozofija   a?  

Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:30
Da zivee filozofijataaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Nisto bez nea. Najstara nauka e zatoa.
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:31
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Ne neka bidat seminari, pokratki se i poveke se zadrzuvaat na prakticna rabota
хахаха колку ми се свиѓа ова .. како реплика мислам..ме изнасмеја... да да фино е... аааа   kdekovski  грешка си..додуша делумно, многу имаат комплекс така да и не се прават повеќе од тоа што се и од што немаат искуство не ни можат тука да пишуваат, но некој стекнале искуство тука на нет (ако тоа е возможно)...а јас имав еден предлог пред некој ден..ај да ставиме наши слики на форумов, имиња презимиња... јас имам ставено..само сликата не е од мене  хи хи хи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:31

ima i ushte neshto postaro od filozofijata ama aj za toa vo druga tema!

Da ne me obvinat deka temava e utnata!

Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:32

OH YEAH BABY,  филозофирај ми те молам додека водиме љубовROTFL JAS MISLAM DEKA AKO SEKS I FILOZOFIJA SE SPOJAT VO ISTA KATEGORIJA, POJAK FORUM KE NEMA

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:35

ќе кажев нешто ама ај... можда има добар форум така  blue ама што ќе стане со сексот... ќе го зае*еш

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:36

OH YEAH BABY,  филозофирај ми те молам додека водиме љубовROTFL JAS MISLAM DEKA AKO SEKS I FILOZOFIJA SE SPOJAT VO ISTA KATEGORIJA, POJAK FORUM KE NEMA

apsolutno si vo pravo, dodeka se seksa chovekot moze slobodno da filozofira i ako nishto drugo eden od partnerite kje dobie seksualen orgazam a drugiot kje filozofski orgazam.  Filongot moze kje bide ist   od kade da znam!!!!

inaku dobra ideja

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:37

apsolutno si vo pravo, dodeka se seksa chovekot moze slobodno da filozofira i ako nishto drugo eden od partnerite kje dobie seksualen orgazam a drugiot kje filozofski orgazam.  Filongot moze kje bide ist   od kade da znam!!!!

inaku dobra ideja

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:38
ауу не сум побал... и како е тој оргазам..добар е?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KDEKOVSKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:39

Originally posted by brmm brmm напиша:

ауу не сум побал... и како е тој оргазам..добар е?

Pa orgazmite za zal ne se merat i nemaat klasifikacija.  Orgazam e orgazam!

Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 11:44
pozdrav
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 102>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.