![]() |
|
Резонанција во кујна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...od lukot nekomu mu ripa...pritisokot...a od orevite nekogo go cesha... psorijazata
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
aaaaa,...sega si...off topik...ova e za vo...forum medicina
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
drzete se do temata...da ne ve baniram
![]() ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
nokj??...ili....mokj???
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
za dvete....aj ne sitnicari sega....btw...i lesnici se dobri
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Индиски ли ореви?
|
|
![]() |
|
indijskite se preskapi..ama u mala doza se isplaka..a i ne treba bas kolicinski da se konzumira
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..dajte luge ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() овошен сладолед....
![]() ![]() А за останатите......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
... bila ja ne bila...jas si zemam za mene...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
...во филот за лазањи,ставам и рендано морско оревче...дава посебен шмек...
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
besamel sosot ne go przam, go varam kako puding....vo mlekoto dodadete 1-2 lazici margarin ili puter, ili pak maslinovo maslo.
vo pecen kompir stavete ruzmarin, dava poseben smek...
koga pohovam baren karfiol, ili lignji....ne valkam vo brasno edno po edno tuku vo kesence stavete brasno, sol i zacini po vkus, gi isturam site (iscedeni) i gi "protersuvam" vo keseto...(zasteda na vreme).
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ги затресуваш, а?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |