|
Да видиме што најмногу има на форумов? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе отворам анкета со ист наслов+ 2 дел(ако дозволуваат модераторите)со додатни 8 опции.
|
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете наведов плус осум опции покрај оние на авторот Pentakostalec. Ако можат модераторите нека го спојат овој втор дел од анкетата со првиот.
Инаку треба да се наведат уште(меѓу многу други) следбениците на Ошо Раџниш(НЕО САНЈАС), Бихарска школа на Јога, Ананда Марга, Сах, Кристаделфијани, Розенкројцери, К у р с за Чудата (A Course in Miracles - Inner Peace Foundation), Зулу, Евреи(Јудаизам), Шинтоисти, Конфучисти, Сикхи, итн. итн... Како опции во анкетата ги наведов оние за кои имам информација дека постојат во Македонија. Изменето од Majkl - 31.Август.2008 во 15:53 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак неможам да гласам
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...diskriminacija...
|
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е дискриминиран никој(сега засега) бидејќи connected може да побара во првиот дел на анкетава чиј автор е член на форумов со коринсичко име Pentakostalec, connected ја има таму својата вероисповед(не кажувам која додека она самата тоа јавно не го стори - не би било етички)таму е наведена. Изменето од Majkl - 31.Август.2008 во 15:44 |
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те молам Мајкл ако можеш вметни Христијанин како би можел и јас јавно да се декларирам како таков.
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе дечки, вие не разбирате изгледа кога велам дека НЕМОЖАМ да гласам!-ја немам таа опција, немам каде да кликнам...алооооооо!
некој ме дисквалификува од старт, веројатно админите ама не е ни важно....повеќе |
|
Majkl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам, за жал, има 8 опции само(таква е апликацијата во старт) - чекај, не беше ти христијанин - Адвентист(во анкетата на Пентакосталец ја има погрешно напишано како Андветист) или те измешав со некого...? Се извинувам ако те измешав. Изменето од Majkl - 31.Август.2008 во 16:34 |
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посетувам Баптистичка Црква, и иако сум крстен таму јас не се сметам за Баптист. Јас сум Христијанин. Ништо повеќе и ништо помалку од тоа.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mislev deka jas sum sama...imalo i drugi... |
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ќе си најдеш сродна душа на овој форум...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто нема Будисти и Хиндуисти ?
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brat so e voa samo katolici i prahristiani znam vie drugive prv pat gleam i toa saj baba kako e
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi od spomenative prv pat gi gledam,kako na pr.bahajci i vaisnavi
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |