|
Причина поради која би се откажале од љуб |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od cigarite ? Nema sansi
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj prvo da se razjasnime..otkazuvanje od ljubovta voopshto...ili od segashnata....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vikaat deka ke lepele sliki od rakosani pluka na kutii od cigari, ama nema da me pokolebaat, jas sum karakter, nego sto. A ima luge so karakter sto ne kupuvaat, ama se grebat, e toa e ekonomicna ljubov vo sprega so razumot.
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDINSTVENA PRICINA PORADI KOJA BI SE OTKAZALA OD LJUBOVTA E DOKOLKU EDNIOT OD NAS IZGUBI INTERES ZA DRUGIOT.TOGAS TOA VEKE NE E LJUBOV.CELO E KOGA IMA SE...................
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakva bi bila taa ljubov koga na maanite na sakaniot odgovarame so sebicnost deka sakame da bide ko nas,ova toa ni smeta pritoa imame odgovor deka nie sme idealni?????Pricina za da se otkazes samo ako vsusnost i nemalo ljubov.Nikoj od nas ne ja pokanil da mu se sluci ljubovta no koga veke ja prifati ako i malce ko takva ja cuvstvuva treba da nauci da se bori za nea.
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEGANJETO OD BILO STO E SOSTOJBA NA NEMOK DA SE SPRAVITE SO DADENA SITUACIJA
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |