IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте зависни од пишување на форуми?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте зависни од пишување на форуми?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
Автор
Порака Обратен редослед
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 14:22
И НА МЕНЕ ОВА МИ Е ПРВ ПАТ (МИСЛАМ ФОРУМ).
И ЕВЕ ЗА НЕКОЈКУ ДЕНА СТАНАВ ЗАВИСНААА!!!      
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 01:49
I ja potvrduvam deka ne e  среќа
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 00:51
...jas...изненадување

...ne...no way...плазење
Кон врв
ТХЦ Манге Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Септември.2008
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ТХЦ Манге Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 15:50
да
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 14:44
DA
Кон врв
jenny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2008
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jenny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 12:58
Ne sum zavisna od forumi
Ova mi e prv, a najverojatno i posleden
Ljubovta e centar na Univerzumot
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:20
да, многу повеќе се цени ако отвориш една тема која ќе достигне 500 поста одколку да отвориш 500 теми
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 23:15
Originally posted by superboy superboy напиша:

Јас да,очигледно е.Доказ е дека за два дена пишав 40 теми и повеќе.

dosta se falish so kvantitet

pokazi kvalitet
Кон врв
Рокси Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Рокси Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 22:18
Дали сте зависни од пишување на форуми?

- Да. Зачлената сум на 4 форуми, од кои на еден активно пишувам а на другите ко ќе ми е досадно
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 16:27
Ne sum..ova mi e prv forum..i najdobar e..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:39
Mi velat deka sum za lecenje. A ne znam na sto se odnesuva. Dali onaka ili sto pisuvam mnogu ? збунетост
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:16
да....да.....
Кон врв
Ani4ka_xxxxxxxx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2008
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ani4ka_xxxxxxxx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 21:10
Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Da, da. Zavisen sum. Nekogas mislam deka e loso sto tolku sum zavisen od forumite, ama toa e toa, nema lek za ovaa zavisnost.

поголема зависничка од мене здравје!
зависна сум од сладолед ,од ролери,од форум, од тенис и рекетот (со него спијам),зависна сум од пливање,трчање во паркот на сабајле, од розевата боја нема да не купам нешто розево.....и така натаму...
а иначе од форумот сум ито како....
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 14:58
Originally posted by Pentakostalec Pentakostalec напиша:

Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Da, da. Zavisen sum. Nekogas mislam deka e loso sto tolku sum zavisen od forumite, ama toa e toa, nema lek za ovaa zavisnost.

Ima

Kazuvaj go lekot, zosto teska zavisnost e ova.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 78910>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,107 секунди.