IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 79>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Август.2008 во 22:45
bese , vidovme i ne ... blagodarime ... ne sakame povece negovi stavovi ..... 
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 15:47
Не верувам дека ќе бидеме целивани. Ама бричени на суво повеќе од сигурно е според поставеноста на политичките структури.лутина
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 20:25
apsolutno!!,...nema ni deset godini da pominat do,....ischeznuvanje!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 20:26
bidi siguren vo toa ... deka ce VE snema kako sto e redot голема%20насмевка
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 22:39
намигнувањеВелиш ќе ги снема? А, тој кутриот држава ќе прави.

Изменето од moira - 29.Август.2008 во 11:39
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 14:57
ako ne vlezete vo nato ke vlezete vo USA

a znaete vo koja USA ?
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 15:04
Ако нема НАТО,тогаш има Шангајска Кооперација
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 15:31
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

ako ne vlezete vo nato ke vlezete vo USA

a znaete vo koja USA ?

Znam jas vo Republic of Ilirida
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 16:44
ЕВО НЕКОИ МАКЕДОНЦИ ЗА ЖАЛ КАКО МИСЛАТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО И ЕУ,ПОСТИРАНО ОД ЕДЕН ВЕБ САЈТ.    Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU.

Изменето од oon - 30.Август.2008 во 16:55
Кон врв
Ahmeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ahmeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 16:49
Originally posted by oon oon напиша:

ЕВО НЕКОИ МАКЕДОНЦИ ЗА ЖАЛ КАКО МИСЛАТ ДА ВЛЕЗАТ ВО НАТО И ЕУ,ПОСТИРАНО ОД ЕДЕН ВЕБ САЈТ.    Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU.

Bas na ovoj makedonecot sakam da mu cestitam za relanosta. I ti oon treba taka da mislis i site drugi makedonci treba taka da mislat za dobroto na FYROM.

Изменето од Ahmeti - 30.Август.2008 во 16:52
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 17:08
Originally posted by Ahmeti Ahmeti напиша:

Bas na ovoj makedonecot sakam da mu cestitam za relanosta. I ti oon treba taka da mislis i site drugi makedonci treba taka da mislat za dobroto na FYROM.

Заврши ли со серењето по форумов..Ај сега стави сапун во уста и почни да мрмлаш, да си ја испереш устата од гомната...

Изменето од Vladimir88 - 30.Август.2008 во 17:08
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 17:26
Originally posted by Ahmeti Ahmeti напиша:

Jебига само ваков гулаб може да и направи нервен слом на мува.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:27
 "Za da imame dostap do EU i NATO nie treba da podklekneme na Grcija i da gi prifatime nivnite uslovi za promena na imeto Makedonija.Samo taka ke bideme primeni i ke uzivame site kako evropski drzavjani.Ne e bitno imeto.Ne me interesira mene kako makedonec kako ke me krstat.Ne e bitno kako ke ne vikat vo svetot ,dali makedonci ili makedonija ili nesto drugo.Bitni sa parite ,golemite evropski plati ,evropskiot standart ,ubavite novi lesni koli i golemite kuki ,odmorite vo Grcija na grcko more i t.n.Zatoa spasot e samo vo promena na imeto i pod hitno vleguvanje vo NATO i EU. "

retko pameten chovek,...na ovie prostori !

a,ako ,nekoj posere neshto,...odma neka si go stavi vo ,..prvo lice mnozina,....za da ne se zamaram mnogu,....so nego!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 22:36
Не го шири твоето искуство во потклекнување со други кои имаат гордост и патриотизам.Задолжително ли е да се влезе во НАТО па да мора да се продаде своето национално обележје?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.