|
Ви пееле ли серенади?!? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко ми пеел... се издаде еднаш и од тогаш не дозволувам овој факт да се заборави
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam peeno nekolku pati , ednas so harmonice ednas so gitara , ednas akapela kamen pijani so drugarite , cesto pati nie "trubadurite" zavrsuvavme neslavno , so vikanje policija , pcovki od tatkovcite i sl.
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi imat dojdeno na serenadi , leto imav 18 godini i se druzev so kup luge koj saka muzika.
Tri maski bea dve so mandolini i eden sto ke peese , pea ne kazvaj libe dobra nok i starive moj komedija se , tato carshiski coek sakase da gi viknit doma pak majkami demek sto ke recele komsite se bunela i sakala da gi brka , normalno starion se predal. Vadenje kofa voda i gi iskapile momcive a jas carsija od stram ne izlegov nekolku dena
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш нит ми пееле нит сум пеела. Бегај бе срамота ми е некако тоа, поготово ако немаш некои добри гласовни можности.
Би пропаднала во земја да дојде да ми пее уште па и да е пијан
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехе јас немам пробано такво нешто,ниту пак мене ми приредил некој такво нешто,иако би сакала..ми пеел дечко само онака до мене блиску,ама серенада не..ќе биде..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da!....machkite !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosega ne sum peel ne sakam kofa voda po glava!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не дај боже,... ...да ми пеат!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |