IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку често ве бие малер
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку често ве бие малер

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 00:57
Е јаготке, овој малер нешто и мене често ме бие ова лето... А бе се плашам, летото ќе си помине а јас ќе си останам бела ко сирење...тага
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 16:07
Od sabajlevo na mira ne me ostavi ni minuta...najdobro da si legnam i da ne se razbudam do utre
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 17:23
ako se pravis so razum,
pomalku ke  te ,
bie!
You live only ONCE!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 19:49
Ona sto nema da te ubie, te pravi posilen смеење
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 18:41
Во последно време често....узас еден...тага
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
misseli4ka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misseli4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 20:56
па не сум баш малер (да не се подречам)
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...     
Кон врв
d_dani Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Август.2008
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај d_dani Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 00:57
sto me ocekuva sega ovaj utre
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 01:07
Retko...so ke me bie,koga vekje ja izgubi mokjta da me iznenadi i iznervira.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2008 во 22:38
Не често-скоро ич..ама затоа сум трапава до немај каде тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 12:41
Malerot go koristam kako izgovor za moite pogreshni postapki.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:45
malerot mi e drugar...
se slozuvame .....
maksimalno...

Кон врв
strowberis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strowberis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 23:59
kakov li sega ke me strefi
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:09
Mala doza na maler e korisna kako vakcina...treba da dozvolis da te akne za da stanes otporen od pogolem
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:11
Сум малер ама не за во книга на рекорди ... ама знам една личност што е за таму, мајко мила каков баксуз е тоа
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.