![]() |
|
Што може да ве засрами? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnogu nesta.A osobeno koga sakam da se napravam mnogu pametna,izgleda mnogu glupavo.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кога ме фалат и ми се восхитуваат
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ништо.
|
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Срамот е татко на сите заебанции. А мајка е стравот. Значи, заебанциите се раѓаат од една настрана врска меѓу два субјекти од машки пол (срамот и стравот).
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo ako se sopnam odejki so krenata glava.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
molam....
![]() ![]() Изменето од којсумјас - 29.Август.2008 во 22:46 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Често по топлово знае да ми биде лошо и баш ми е срам кога ќе почнат луѓе да ме прашуваат што ми е и да ме ладат со се и сешто
![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Od se ona so sto se zanimavam, a ne zarabotuvam
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Neznaenjeto.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
hehe..znais mala.porano koga gi biraa komunistite gi stavaa da praat golema nuzda na otvoreno a site dagi gledat..i ako ne zacrvat gi primaa vo komunisti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Nisto. Zosto da se sramam. I arno i loso da zboruvaat ne se sramam, vazno da zborat za mene.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Zarem ima suste nekoj sto se srami..?????
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Има...
![]() Среќа што измислиле пудра...
Па не се познава ништо...
На фасадата...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |