|
Никогаш не речи-никогаш... |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Август.2008 во 13:22 |
Обично,тоа што не го сакаме,што не сакаме да се случи...кога-тогаш ќе не’ снајде...Дали премногу лесно го велиме она-"Јас тоа никогаш не би..." ,без да размислиме доволно,без да го земеме во предвид она што не’ чека "позади аголот" и она што ни носи животот...
Па....што мислите??? Верувате ли во оваа изрека? |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ептен.
Зашто увек коа сум рекла никогаш -значеле не денес |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesmeam veke da kazuvam nikogash....
poslednoto moe-nikogash beshe.... Nikogash nema da prestanam da mislam deka ima prekrasni lichnosti vo mojata blizina. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas koga za nesto ke kazam deka ne sakam,tokmu toa go dobivam...zatoa povekje ne vikam "Ne sakam..." tuku "Sakam da ne...."
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vredi da reces NIKOGAS i da si dostois na zborot, samo ako si mudrec koj videl mnogu i znae se'. Za nego nema neocekuvani situacii i nepredvideni iznenaduvanja.
Vo sekoj drug slucaj si obicen inaetcija |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко прашање, затоа што зависи за што велиме никогаш... За некои работи можеме да си останеме на зборот, ако сме доволно карактерни и ако навистина сватиме дека тоа што сме одлучиле "држи" засекогаш ... (бидејќи некои работи со текот на времето се менуваат)... Но и јас, како и повеќето, имам забележано дека штом човек изговори "никогаш".... веднаш Марфи стапува на сила... Па затоа, најдобро е тоа да си го кажуваме во себе... (да не не слушне некој ) ... за да не дојде до тоа да си ги прекршуваме зборовите.... Во принцип мислам дека никогаш не би требало да велиме никогаш... Значи, се согласувам со изреката... Тоа не значи дека сме слабокарактерни, туку дека сме разумни и свесни дека не мора да значи дека нашата денешна одлука е помудра од онаа утрешната.... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav post
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
never say -never
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DURI NI TOGAS....
KLISE....... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu gomna se izelo vo cest na karakterot. Nekoj da saka da mi zabie noz vo grb i da mu prostam ? Ima takvi sto prostuvaat. Spagaat vo delot na mentalna patologija. Mazohizam se vikase toa ? Ako ednas se obidel, povtorno ke se obide, toa e pravilo. Instiktivno pretcuvstvuva deka namerno mu go podmestuvas grbot...o' prokleta budalo, samo prezir mi budis...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj covek se vodi prema edno pravilo
si saka da pravi so si saka i saka toa so go pravi koga mu e ubo a toa ima vrska so nikogas ne veli nikogas nikogas nema odnapred da znaes so sakas da pravis za da ti e ubavo vo mometot momentite se rsekogas azlicni ovoj moj post e covekova logika a ne covekov bes Изменето од anakin - 30.Август.2008 во 01:49 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
strowberis
Сениор Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas nema da zzastanam da bidam necija meta,sasmo BUDALA moze toa da go napravi
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze i jas nekogas ke si napravam uste nekoj nik. Ama ne veruvam , navistina se vrzav za ovoj sto go imam.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site do sega sho kazaa nikogash nema da napravam ova ili ona, ne pomina mnogu vreme, a se dokaza sprotivnoto...ne mozesh da znaesh shto ke nepravish vo bliska ili podalechna idnina...
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |