IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Опседнати куќи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опседнати куќи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 22:32
Originally posted by moira moira напиша:

...za muabeti ke si razmenite messinger i tamu ke pravite muabeti...na podforumov mozhe da diskutirate na temite...povelete...среќа

Ej si razmenivme messenger uste odamna. Ajde Ani na drugo mesto ke ja prodolzime diskusijata. Ajde moze na messenger ako sakas. Jas ke sum online za 10-15 minuti. Pozdrav do site, a posebno do moira i izvinete za oftopicite.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Август.2008 во 23:54
...поздрав и до вас...големо%20гушкање

...кога ке завршите со мсн ве чекам тука...намигнување...ке имаме прозивка на активни членови...плазење
Кон врв
dream girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2008
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 00:48
Jas mislam deka imam slushnato za edna kuka vo Ohrid, i sakam da gi prasham nashive ohrigani dali znaat neshto poveke za toa.
Kukata e nekade kaj hotelot Riviera, stara na dva sprata, do nea mislam deka ima leskovachka skara. Ako znaete pishete neshto

CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 02:52
Originally posted by Ani4ka_xxxxxxxx Ani4ka_xxxxxxxx напиша:

Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

знаев дека сите другари ти се забегани! кој од кој, еден е wicca-н, друг спие по гробови, трет на школо идел бел акко мртоец оти му излегувале духови!
ајдеее све живо диво забегано!
е кој не би побелел ако види дух а?!?

Abe sega za zabegani, zabegani se, ama sepak mene mi se drugari i ja praime interesna. Ajde da prodolzime muabetot sega. Ajde kazuvaj ke odime li vo Crnice vo kukata ili se isplasi?

ами не знам, мене ми е срав ама ќе видиме, ќе пом кај некоја бајачка да ми забаи од уплав па ќе одиме!„

jas sum bil vo ta kuka vo crnice eee ko deca sekoj den  vlagavme tamo onaka ispituvavme so ima...
speed
Кон врв
janeppmk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janeppmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 09:10
Znae nekoj nesto za prilep,nekoja misterija??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 09:52
Originally posted by janeppmk janeppmk напиша:

Znae nekoj nesto za prilep,nekoja misterija??

Druze ti si od Prilep, namesto ti da ni kazes nekoja misterija za Prilep, ti baras od nas da ti kazeme misterija za Prilep.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 09:54
Originally posted by speed speed напиша:

jas sum bil vo ta kuka vo crnice eee ko deca sekoj den  vlagavme tamo onaka ispituvavme so ima...

I kazi kakva bese kukata, sto ima vo nea, vidovte li nekoj duh? Ajde objasnete malku be, ne samo ve mrzi da pisete. Gledate jas sum zainteresiran da odam vo taa kuka da vidam kako e sto e.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Ani4ka_xxxxxxxx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2008
Поени: 163
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ani4ka_xxxxxxxx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 11:24

jas sum bil vo ta kuka vo crnice eee ko deca sekoj den vlagavme tamo onaka ispituvavme so ima...

I kazi kakva bese kukata, sto ima vo nea, vidovte li nekoj duh? Ajde objasnete malku be, ne samo ve mrzi da pisete. Gledate jas sum zainteresiran da odam vo taa kuka da vidam kako e sto e.

ти во сите куќи сакаш да одиш!
нема везе идам со тебе

Изменето од Ani4ka_xxxxxxxx - 29.Август.2008 во 11:25
St|Ll wA|t|nG f0r mY pR|nCe ChArm|nG...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 11:37

jas sum bil vo ta kuka vo crnice eee ko deca sekoj den vlagavme tamo onaka ispituvavme so ima...

ти во сите куќи сакаш да одиш!
нема везе идам со тебе

Ke odime be, samo kazi mesto i vreme. Hehe. Vo posledno vreme ne se plasam tolku mnogu od duhovi, znam deka postojat, no ne mozat da ti napravat nisto loso, osven da te zaplasat.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 11:51
'neo' da te prasham, si bil nekogash vo opsednata kuka? Jas da i ne bi sakala pak da bidam nikogash poveke!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 11:52
Originally posted by dream girl dream girl напиша:

'neo' da te prasham, si bil nekogash vo opsednata kuka? Jas da i ne bi sakala pak da bidam nikogash poveke!

Kazi sto vide. Imam odeno vo edna kukicka, ama nisto ne vidovme.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 12:13
Kukata kako shto kazav beshe stara, i bevme 5-6 drugarki vo nea.
Se vnatre beshe jezivo, ogledaloto staro i ispogrebano celoto, stari drveni kreveti, nokeska vratata sama ni se otvori, eden den najdovme vo edno krpche vrzani nekoi chudni raboti: stara slika od zena, pismo, nekakvi kockichki i kleshta... ne uspeavme da otkrieme shto znachat.
Ima i drugi sluchki, no ova e taka opshto.
I sega koga raskazuvam za kukata me lazat mornici. Pozz

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 12:16
Originally posted by dream girl dream girl напиша:

Kukata kako shto kazav beshe stara, i bevme 5-6 drugarki vo nea.
Se vnatre beshe jezivo, ogledaloto staro i ispogrebano celoto, stari drveni kreveti, nokeska vratata sama ni se otvori, eden den najdovme vo edno krpche vrzani nekoi chudni raboti: stara slika od zena, pismo, nekakvi kockichki i kleshta... ne uspeavme da otkrieme shto znachat.
Ima i drugi sluchki, no ova e taka opshto.
I sega koga raskazuvam za kukata me lazat mornici. Pozz

Ova so slikite i stvarite ti se sluci posle vleguvanjeto vo kukata?
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dream girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 12:19
Da, gi najdovme vo kukata ama ne znam shto znachat... imashe i edna mala kukla potochno maska tamu zaedno so slikata i dr.

Изменето од dream girl - 29.Август.2008 во 12:21
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.