|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 34567 680> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали може еднаш да ме послуша или да се швркнам од нервози
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...која фрустрација...од каде му е само...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi gi sobiral od frustrirani zeni, mozebi gi sobral vo golema torba i sega mu tezat
Изменето од anakin - 28.Август.2008 во 22:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi torbata e so nametka odozgora, izglea odnadvor prekrasno, ali koa ke se otvori, unuta, smrdi epten-, dziger leta i pankreas se sushi, korne ta za ochi shtipe...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno well
se toa sobrano e takvo kako ti sto go opisa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ѓубрето кога го фрлаат...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se prasuva nego VE prasuvam PAK LI?
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne prashuvaj...zarem ne gledash...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a do koga? zarem ne bese dovolno?
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fakjal so kje mu frlat, staval vo torba, ne znael deka e gjubre , naiven |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se prashuvam od kaj promajava...
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nekogo rozite, za nekogo trnjata
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno well
sekogas ja p[ogadjas poentata sekogas cudo edno kolku imas talent za toa Изменето од anakin - 28.Август.2008 во 23:09 |
|
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam sto e toa vo lugjeto tazno, sto ziveat vo zivoti tugji.......
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |