|
Обама - Mек Кеин |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve be moira bejb,diskutiram ...ne zezaj jezivo mi bese "Koga ke bide ubien..pred ili posle izbori"..Koja bese samo smislata,ne znam
Изменето од Borjan - 26.Август.2008 во 15:26 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто не призна дека те навредува тоа што викам дека ќе го убијат затоа што ти си му симпатизер.Мене ме интересира дали ќе го убијат оти тоа е мислење на многу луѓе-ако ме интересираше за кого ние би гласале така и ќе пишев.Ако тебе те интересира постави тема!И полека со нихилизмот-оваа доза би убила помал глушец-поздрав.
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zajcef...kako mozes da kazes "me interesirase dali ke go ubijat"?...Se slushas li sto zboruvash..Ne veruvam deka navistina toa te interesira..a eve i da kazeme deka toa e mnogu bitno (sto me tera da se naezam od samata pomisla)..koj voopsto ke ti odgovori na toa prasanje?Jas,moira,Carevich,ili nekoj drug?...Nikoj ne gleda na karti ni na gravchinja.I sto ako mnozinstvoto sto bi glasalo ti kaze sto misli?...Sto polza imame od toa..Veruvaj nemam namera da se konfrotiram,samo malku si mi nebulozen na momenti
|
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не јас само сакав ваше мислење-а не предвидување на иднината.а тоа за небулозата не го одрекувам.
Изменето од Zajcef - 26.Август.2008 во 15:38 |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele Zajcef eve cim insistirash-Jas mislam nema da go ubijat..Nekoj drug ako misli poinaku neka ti kaze...jas krevam race
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma или ке го утепаат или нема да победи на избори.
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно!Благодарам.(уште малце да издржеше јас ќе кренев раце) |
|
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обама иако официјално води во анкетите со неколку проценти, многу веројатно ќе изгуби на изборите, затоа што таква разлика не е доволна. Има премногу голем дел неодредени гласачи, освен тоа, анкетите се малку спорни, затоа што во нив не се поставува директното прашање - за кого ќе гласаш, туку се прашува "кој мислите дека подобро би се справил" на повеќе прашања, па од вкупниот збир се вади процентот. Проблемот е што многу од луѓето навистина мислат дека Обама е подобар за одредени работи, но сепак - нема да гласаат за него. Не само затоа што е црнец, а затоа што има нејасен став и затоа што се повеќе излегуваат нечисти работи за него и неговата околина. Особено што републиканците се махери кога станува збор за "спин" кампањи, а демократите не.
Сега по конвенцијата, се очекува да има голема разлика во корист на Обама, но веднаш потоа е републиканската конвенција, каде што соодветно - МекКеин ќе го намали водството... |
|
Do what is right, come what may...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
amerikancite spored mene ne se ushte podgotveni da izglasaat afroamerikanec za pretsedatel na drzava..mislam deka ke izgubi na izborite so pogolema razlika koja ke se dvizi od nekade 10-15 % pomalaku glacovi vo odnos na mak kein..
Изменето од fiks - 26.Август.2008 во 16:48 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pre-pre-pre-pre-pre-premnogu naivno razmisluvanje, i pre-pre-pre-pre-pre slaba sposobnost za analiziranje......
...aaaaa se shokirav.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i normalno ... od mnogu fanta .. shokata
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah....fanta shokata ...nego,sto sakav da kazam..a ha...ne znam na kogo mu se obrati AlbanianGirl a i nebitno.ako misli deka nekoj slabo obrazlozil nesto,neka pojasni ona podobro a ne nepotrebno da lepi etiketi.nekoj ne moze da svati deka ima luge na koi forumov ne im e se vo zivotot,i deka nemaat ni vreme ni trpenie za predetalno elaboriranje.
I da si kazam,vcera ne rekov,licno koga jas bi mozel da glasam bi glasal za demokratite bez razlika koi da bese niven kandidat Obama ili Clinton.McCain mi e pre-militanten tip.Tipot pominal niz 3 golemi vojni,milion sudiri...i uste ne mu e dosta,a i po ubeduvanje sum poblisku do demokratskata partija nego do republikanskata.(abortusot,legaliz.na homosex.brakovi,smrtnata kazna,protokolot od Kjoto) |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oбама вчера спасил жива глава во Денвар.Обезбедувањето уапсило 3 особи кој требале да му извршат атентат.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i putkin ,..vchera ,..nekoj sakal da go ukoka,...samo shto,..ovie ne "trubat" za toa,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |