![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 118> |
Автор | ||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
да.... Изменето од којсумјас - 22.Август.2008 во 02:11 |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Jas bi im preporacala na site da bidat dobri so mene...vredi!
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
|
Vredi.....taka preporacuvaat, ako si dobar i ako zracis so pozitivna energija ke bides i zdrav.
E, pa za sopstveno dobro i zdravje vredi da si dobar i so drugite. |
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Vredi da bides dobar kon sebesi,da se gledas kako kral/kralica i da gi baras i prifakjas samo postapkite koi te tretiraat kako takov.
Изменето од fragola - 24.Август.2008 во 12:22 |
||
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
лесно е да се биде добар,тешко е да се биде праведен
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
e znaci me iznenaduva sekoj den...kaj li gi vadi samo ovie mudrosti?...Super si mrzla ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
|
Nikogash ne ochekuvam nishto za vozvrat koga sum napravila nekoe dobro delo... toa go pravam so ljubov i toa me pravi srekna.
Mrazam koga lugeto baraat mnogu za vozvrat... ponekogas mnogu poveke od ona shto tie go dale, a toa veke e alchnost, sebichnost... ![]() |
||
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne!!,....sprema ,...losh*te!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ne....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Dobriot sekogas se zadovoluva so malku. Zatoa i pedofilite se pravat dobri.
|
||
![]() |
||
|
Sekogas prvo pokazi ja dobrata strana...ako procenis deka ne vredi,svrti na loshata
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Otpozadi e prednosta sto mozes i da pravis grimasi i uste nekoi losi raboti i pak da ispadnes dobar
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
eve jas sum epten dobar..a shto mi vredi toa?..nishto....apsolutno nishto....jbg...aj ojme ponatamo..
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Dobar znaci i mek. Toa vtoroto mnogu loso mi asocira
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5455565758 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |