|
Среќа |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da didi prasanje e soe srekja dali te prave srekjna temata ili e problem kade se naogja Изменето од konan - 28.Август.2008 во 11:47 |
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da DIDI problem e kade se naogja ili dali ja ima srekjata..sto tebe te prave srekjna
Изменето од konan - 28.Август.2008 во 11:53 |
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se fino kaza ,ama koj date razbere he he he
|
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... konce ,ne e vazno kaj se naoga temata,vazno e deka e ubava...mnogu raboti me prava srekna...ke ti otkrijam nekolku.... hehehehe...
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од konan - 28.Август.2008 во 12:10 |
||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
konce koi osobi mozat da recat deka imaat vnatrena sreka???????
Sreknite luge ne se bas site uspesni,bidejki se posebno nadareni,imaat ubava profesija ili nadprosecna iniligencija,sekoj covek ima bar po edna vistinska moznost vo zivotot da bide sreken,no dali sme sposobni ili podgotveni da ja zgrapcime ....... |
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. nekoi luge se srekni koga se zaljubeni,nekoi na svoite deca.....mislam deka postojat 3 osnovni vidovi na sreka:zivotno zadovolstvo,cuvstvo deka nekomu si mu potreben i cuvstvo na pripadnost kon nekogo sto e po znacenje povredno i od samiot covek
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cudno prasajne velis dali sne sposobni paa srejkata e za sustestva od covecki vid i samo tie mozat da uzivaat vo nea no prasajneto bi bilo pologicno ako zememe vo predvit deka postojat subjekti koi sto ni gi ogranicuvaat sansite za srejka a slobodata bara zrtvi ...................................... |
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i toa nezavisno kade se zbori za nea dali vo psihologija ili wc |
||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... prvo treba da sakas za da bides sakan,ne moze obratno.Ako i partnerot go misli istoto site ke bidat srekni..
|
||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto ve pravi srekni vo edna vrska?
..eve za mene.... srekna me pravi koga ima mnogu pocituvanje,doverba,koga nema ljubomora,koga ima sloboda na partnerite,smisla za humor,romantika i najvazno e mnogu mnogu ljubov. |
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |