|
Добро утро |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 435> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДУ бе
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro vi kazuvam zatoa so ja otvoriv temata i e kulturno
no nacki so mi se kazuje mi se spiet mi se placit i ne mi se stanujet toa e so e i e moe no toa ne znacit deka i na vas vi e ista antistanuvacka sostojba pa sekako neka vi e DOBRO UTRO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e i koga kje procitam od nekoj vo 10 45 da napisit DOBRO UTRO
mi idit da........... |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no kako i da e vo 7 16
http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo Изменето од anakin - 27.Август.2008 во 07:16 |
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро... Прекрасно утро... Имајте убав предпразничен ден, форумџии мои мили.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro.............. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj,dobro utro i od meneeeee
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро.........
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro utro vo ovoj ubav den... Golema Bogorodica...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro i od mene.... za mnogu godin...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро утро
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 435> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |