|
Среќата e... |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 55> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku li se povrzani rabotite ? Dodeka razmisluvav za srekata me nalazi pajak i ja go utepav . Skriena poraka ? Dali imav sreka sto brzo go utepav i ne mi kidna da plete pajazina po kosovi ? Ili e nesto something else ?
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Најголема среќа е да знаеш дека не е неопходно да си среќен." - William Saroyan Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:06 |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistina e deka srekata so pari ne se kupuva, no podobro da bidam nesrekna i da placam vo Porse otkolku da bidam nesrekna i da placam vo Fico.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekja e da ima koj da te uteshi i maramce da ti dade
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekata so pari ne se kupuva
ljubovta bez merak ne se lekuva
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne si sreken
nisto od zivotot |
|
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа е кога ќе предизвикаш насмевка на нечие лице и кога знаеш дека некого го чиниш среќен...
Среќа е да си најважната личност во нечиј живот |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако треба и да и се криеш ќе те најде... Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:06 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Мораш секогаш да и бидеш отворен на среќата. Не можеш да ја добиеш на сила, но можеш да ја препознаеш ..." - Henry Moore Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:07 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja baraj srekata kade sto mislis deka ke ja najdes! Taa ke te najdet tebe, tamu kade sto ne ocekuvas
Изменето од seka - 25.Август.2008 во 23:21 |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka ja barash na pogreshnoto mesto,mozebi srekjata ti e tokmu pred ochi
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga kupuvame ocila za sonce od 100 den, normalno deka sme poveke zaslepeni, odosto moderni
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш срекjата за едни е во несрекjата на други.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej... vide sea... pnekogas... ako na nekoj ne mu se stemni... na drug nema da mu se razdeni..... |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |