![]() |
|
Врколаци |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima dobra memorija covekot be. Prasaj go sto jadel pred eden mesec moze ke ti odgovori.
![]() |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
![]() Читав во основно една квази-енциклопедија на српски „АЛЕ И БАУЦИ„ на тема различни суштества од народните верувања. Книгата е преполна со очигледно лажни фотографии, но добра беше за забава. Таму покрај врколаците имаше и некои суштества Кучеглави, слични на врколаците ама телото демек не им било обраснато со влакна туку голо човечко(да, без гаќи ![]() ![]() Изменето од Majkl - 28.Август.2008 во 02:00 |
|
![]() |
|
melhisedek ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 225 |
![]() |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() E vakvo nesto da mi izleze u sred noc negde u p.m., ma ne mora u p.m. moze i poblisku, samo ce mu kazam lave ne mora da me ubivas , sam ce si umram...od strav... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |