|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <1 45678 22> |
Автор | ||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oral...pocituam nogu.... anal ic...ne mi e po keef..
|
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si naogjame poleka paraleli..... |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми е предизвик...
|
||
zlatko cernobil
Група Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i to asum go pravel be momce,koga imav dugacka veza,cim ima dobieno mora da se snaogas nekako
|
||
A.Z.
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tогаш грев е и устата да се користи за бакнување, оти нели нејзината задача е внсување на храната и артикулација на говорот, според нејзината анатомија и физиологија. За орален секс, пак воопшто не станува збор. Хај лајт е: Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни постасвува граници... |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не фала
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Reni-3
Група Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dva put sum probala ali nisto posebno
|
||
Daki
Група Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ufffffffffffffffffff neeeeeeee
|
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno golemo NE !!! problem imam sto deckomi mn saka i mn pati trpam...ama 10000 pati NE !! boli !!!!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е грев устата да ја користиме за бакнување затоа што тоа е улогата на усните - да бакнуваат
Погрешно си го цитирал мојот highlight, тој целосно вели вака:
Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни постасвува (здраворазумни и морално-етички) граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aнгеле јас само ја следев твојата аналогија, бидејќи никаде во книгите по билогија и анатомија не пишува дека устата служи за бакнување, колку што аналот служи за секс. Но, сексот не се задржува само на гениталиите, туку има тенденции да ги опфати и другите делови од телото, така што излишно е да се наведуваат непотребни аналогии. А за хај лајтот: не ограничува, ами поставува граници... Толку ми е контрадикторно, што дури ми иде да се смеам и плачам истовремено. Но, за контрадикторностите на религијата и апсурдите, на друга тема . Изменето од doriangray - 27.Август.2008 во 13:44 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хај лајтот ти е контрадикторен затоа што не го дочитуваш до крај, кога би го дочитал до крај и би подразмислил малку, не би се смеел, туку само би плачел.
Еве ти го уште еднаш хај лајтот:
"Христијанството не ја ограничува слободата на сексот, туку ни поставува (здраворазумни и морално-етички) граници во чии рамки можеме да уживаме во слободата на сексот без да станаме робови на последиците кои постојат надвор од тие граници."
А само како илустрација ќе ти ги наведам и следниве реторични прашања:
Дали семафорите на ограничуваат слободата на возилата?
Дали оградата во училишниот двор ја ограничува слободата на децата да си играат и на автопатот?
Дали Судијата во фудбалот им ја ограничува слободата на играчите?
Дали?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata e Shto mislite za analniot sex,znachi VIE ,a ne shto kazuva hristijanstvoto,muslimanstvoto i dr. Znachi sakate,ne sakate ,ste probale ili ne ste probale.
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |