|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 157> |
Автор | ||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Риби се врати на своето место -”Тебе, Риби, јас ти ја предавам најтешката од сите задачи. Јас сакам да го собереш сето човечко страдање и да ми го дадеш Мене. На крај, твоите солзи треба да станат мои солзи. Страдањето, кое ќе го почувствуваш е резултат од човечкото неразбирање на Мојата Идеја. Ти треба да му понудиш на човекот разбирање и сомилост, за да може тој да се соочува со проблемите повторно и повторно. За таа најтешка задача, јас ти го давам и најголемиот подарок. Ти ќе бидеш единственото од сите мои дванасет деца кое ќе ме разбере. Но тој дар на Разбирањето е само за тебе, Риби, зошто кога ќе се обидеш да го пренесеш тоа на луѓето, тие нема да те слушаат и разбираат”. баш така и е. |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
луге дај не зезајте бе...ја сум тродупла и во знак и во подзнак и во месечина |
||||||
|
||||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
... ... |
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
-”Тебе, Терезија, јас ти ја определувам мисијата да им служиш на другите, и со тоа човекот да биде разумен и добар во однос со другите. Да го научиш на соработка, но и да ги гледа реакциите од своите постапки кај другите луѓе. Јас ќе те поставам секаде кадешто има несогласувања, а за твоите напори ќе те дарам со Љубовта”. ...zarem ova ne e ziva vistina...zarem ova ne e mojata misija...aj sega nekoj neka ne me slusha... smee li sega nekoj da bide ne razumen...nema takov na forumov... mamamd site milicki si ja slushaat........ Изменето од mamamd - 05.Јули.2008 во 20:59 |
||||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...Vaga si e Vaga...
|
||||||
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не верувам во хороскоп...можеби нешто онака ке ти погодат и мислиш дека е некоја виша сила...ма не е точно,мижи асан да ти баам...како е можно на милиони риби,стрелец.лав итн...за да им се погоди се?
п.с. не верувам во хороскоп |
||||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Водолијата се врати на своето место.
|
||||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||||||
Haker_mk_sk
Нов член Регистриран: 21.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не верувам
|
||||||
G.G. King
|
||||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не.
|
||||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Не
|
||||||
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Vo natalna karta da
|
||||||
|
||||||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ne
|
||||||
|
||||||
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Pa dobro, ne mora ova da se odnesuva na dneven horoskop,tuku na slicnosti pomegu luge so ist znak, kako i za natalna karta
|
||||||
A closed mouth catches no flies
|
||||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
па ја за натална карта реков
|
||||||
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 4849505152 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |