![]() |
|
Discovery Channel |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А таа што требаше по мирис да си избере момче за состанок, и на крај одбра џуџе? Ама беше тажна што не го одбрала набилданиот... ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
[QUOTE=Monuska] [QUOTE=Izzie] да да...јадеа кари,мислам брокула и уште нешто...само не ми текнува што...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() уф Мајанг ли, фала што ме потсети ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
а не се лоши и Brainiac Babes...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carpathian Lord ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Авто-манијак Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 28 |
American Choppers, American Hot Rod, A car is born, Wheeler Dealer, Biker Buildoff се моите омилени!
|
|
OBEY THE LORD!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
MOETO OMILENO "SHOW" NE E TUKA....MISLAM NA Dr.G....A MEDICAL EXAMINER
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Да, да еден од најдобрите ТВ канали кои се даваат кај нас, заедно со Discovery Science, Explorer, National Geographyc и History! |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
1. Braniac;
2. Mythbusters; 3. Orange County Choppers. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Еден од омилените канали, додека гледав ТВ... Сега гледам многу ретко, али не пропуштам прилика да ѕирнам што се случува и таму. Меѓу омилените шоуа ми се: Brainiac, Mythbusters и How it's made.
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
vo posledno vreme pochnav da gledam ULTIMATE SURVIVOR
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() i ovie ushte si gi gledam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Mythbusters ги гледам веќе неколку години и(иако ми се гледани сите епизоди барем 3 пати)редовно ги гледам.Иначе Адам и Бастер ми се омилени(Џејми и Подмладокот не толку).
![]() ![]() ![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
А Dirty Jobs го гледам само кога ќе го начекам на тв.
![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
se e dobro,..tamu!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
^italina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Isto,mnooogu mi e interesna emisijata a i bas mi e kul voditelot ![]() |
|
A closed mouth catches no flies
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |