IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1364>
Автор
Порака
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:23
е само цигари де ...    али тоа ти е тоа...
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:45
a ne
ednas ordenisan
ostanuvas za veki vekov ordenisan
ne  mi izvrduvaj sea
голема%20насмевка

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:58
nekoj izluftiral odamno- se e cisto

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:21
...само цигари палиме...плазење
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:44
Ја мајката. Орден за мене. А, државата што има штета што не купувам цигари.
Ај Орденот нека е твој.намигнувањеголема%20насмевка
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:57
...aj pushete i ne se kitite so ordeni...i posle otvorete da se izluftira...плазење
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 22:02
и пак така, дим по дим, и аларм за пожар
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:20
Палите, браќа и сестри и ич не се секирајте.намигнување За едно палење ли ќе се замеруваме.голема%20насмевка

Изменето од orlov - 26.Август.2008 во 21:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:37
Originally posted by orlov orlov напиша:

Па не реков куќи да палите. Палете цигари што повеќе. А, еденден како стрико Орлов.....стоп! Нема више. Не докторот. Самите ќе си речете стоп. После 22- години, најквалитетни токсини со словенечки предзнак, и изразено во количина помеѓу 80 до 90 парчиња цигари на ден, еден 09. Мај во далечната 1993 година сам се откажав од нив. Сега ми е плуќа чиста.
Сега стрико само си пивка. Час вино час текила со добро замезување и до граница. Преку граница вели еден комшија барале не само пасош туку и виза и пари. Затоа до границата.
Ај, да сте ми здрави, живи и весели. Па некогаш послушајте го стрико.

ORDEN ZA TEBE

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:55
e kako moze
pojma nemas hahahahah
ordenisan orlov-- za vakvo falenje i mudruvanje protiv nikotinov nemoze ordenot da se odbie голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 22:00
da 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:34
Па не реков куќи да палите. Палете цигари што повеќе. А, еденден како стрико Орлов.....стоп! Нема више. Не докторот. Самите ќе си речете стоп. После 22- години, најквалитетни токсини со словенечки предзнак, и изразено во количина помеѓу 80 до 90 парчиња цигари на ден, еден 09. Мај во далечната 1993 година сам се откажав од нив. Сега ми е плуќа чиста.
Сега стрико само си пивка. Час вино час текила со добро замезување и до граница. Преку граница вели еден комшија барале не само пасош туку и виза и пари. Затоа до границата.
Ај, да сте ми здрави, живи и весели. Па некогаш послушајте го стрико.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:52
Не мозе.............голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 21:58
...da be...плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.