|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 1364> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е само цигари де ... али тоа ти е тоа...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne
ednas ordenisan ostanuvas za veki vekov ordenisan ne mi izvrduvaj sea |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj izluftiral odamno- se e cisto
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...само цигари палиме...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мајката. Орден за мене. А, државата што има штета што не купувам цигари.
Ај Орденот нека е твој. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj pushete i ne se kitite so ordeni...i posle otvorete da se izluftira...
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и пак така, дим по дим, и аларм за пожар
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не реков куќи да палите. Палете цигари што повеќе. А, еденден како стрико Орлов.....стоп! Нема више. Не докторот. Самите ќе си речете стоп. После 22- години, најквалитетни токсини со словенечки предзнак, и изразено во количина помеѓу 80 до 90 парчиња цигари на ден, еден 09. Мај во далечната 1993 година сам се откажав од нив. Сега ми е плуќа чиста.
Сега стрико само си пивка. Час вино час текила со добро замезување и до граница. Преку граница вели еден комшија барале не само пасош туку и виза и пари. Затоа до границата. Ај, да сте ми здрави, живи и весели. Па некогаш послушајте го стрико. |
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мозе.............
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da be...
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Палите, браќа и сестри и ич не се секирајте. За едно палење ли ќе се замеруваме.
Изменето од orlov - 26.Август.2008 во 21:22 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ORDEN ZA TEBE |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako moze
pojma nemas hahahahah ordenisan orlov-- za vakvo falenje i mudruvanje protiv nikotinov nemoze ordenot da se odbie |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |