IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 545546547548549 717>
Автор
Порака
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 14:57
е па мамамд ако нашата сакана мамма решила нема мрдање...ќе ги прошетам сандалите.Марко замина,значи слободно можете да ја затворите темава.Наздравје кафетоголемо%20гушкање
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 15:08
Za da nema nedorazbiranje...a gledam go ima....
rezonatori....potsetete se na ova.....potochno postot na
f_frosina

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9786&PN=543

Vashata "sakana mamma" ne reshila nishto....osven shto dala predlog vo otvorenata tema na koleshkata i mamamd...da ni bide pointeresno....
a vie ,...chitajte malku...shto se sluchilo vo vashe otsastvoголемо%20гушкање

Изменето од mamma - 21.Август.2008 во 15:09

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 15:14
...angelce...ako sakavme da ja zatvorime temava...nemashe da pishuvame...cekajki go marko...jas predloziv ovaa da ni bide relax rezonancija...a onamu kaj mamma da jadime i pieme... a mamma dopolni da spoime korisno so dobro... dodeka rezonancirame da si razmenime i nekoe iskustvo... mislam deka od razmena na iskustva glava ne boli...големо%20гушкање... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 16:19
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Август.2008 во 17:08
... i toa ushte kako... RELAX... koga covek e so otvoreno srce... i dobra dusha... i koga sekogash ja zboruva vistinata... rabotite se redat... iiii da beshe marko tuka...ke receshe...relax mamamd... neka puknat dushmanite...da ziveat prijatelite...големо%20гушкање...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 23:50

За резонанцијава.......нигде ....никого......нема...............тага........

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 08:25

Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 11:02
Ajde be zaklucete ja temata, epten glupa e.
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 16:26
Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Ajde be zaklucete ja temata, epten glupa e.
РЕЗОНАНЦИЈА
547 страни
7651коментар
57796прегледи
да....заклучете ја темата...ептен е глупа.
на крај сите паметни ќе се повлечат од форумов а ќе останат оние на кои страниците за секс им се на насловна.
од форум константно заминуваат
Марко Антони
Мајсторче
Бутел
Херо
Санлајт
ИнессХ
Екатерина
.......
......
и уште толку во недоумица -вреди ли да се биде овде

......процесот тече
точно,никој не е незаменлив
сонцето паќ ќе изгрее..без било кого
но да се запрашаме,тоа ли е целта на овој форум
да си одат сите?
ќе дојдат и доаѓаат нови,но тоа не е тоа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 17:59
... site nie koi veruvavme vo rezonanca bevme tuka... malku zaskitavme...ama vo ime na ona nekogash ke gledame da se vratime...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 18:12

Не знам дали е соодветно во оваа тема да искоментирам, но еве бидејќи Ангелина и Мамамд веќе го начнале тоа прашање, тука и јас ќе го искажам своето мислење во врска со тоа што го забележав...
Забележав дека некои ценети личности почнаа полека да се повлекуваат од Форумов... претпоставувам под налетот на оние кои се тука со поинакви намери и сваќања ... со цел да се закачаат, навредуваат и да уништуваат некои многу убави теми...
Искрено ми е жал за тоа, бидејќи на Форумов, покрај таквите, има и многу, навистина прекрасни луѓе, за вистинско дружење, кое претставува задоволство и од кои може многу да се научи, односно да се разменуваат многу корисни мислења и знаења...
Сметам дека тие не би требало да си дозволат да потпаднат под провокациите на некои неранимајковци и растурикуќи и да си го ускратат задоволството, а со тоа и задоволството на другите и да допуштат пропаѓање на нешто што го граделе подолго време и да допуштат растурање на едно прекрасно дружење...
Иако, конкретно во оваа тема не пишував ништо, ми претставуваше огромно задоволство да ја читам и искрено ме исполнуваше со позитивна енергија која зрачеше од постовите на ценетите личности кои пишуваат во оваа тема....
Законот на еволуцијата е јасен.... Во природата опстојуваат само најспособните... односно оние кои најдобро се приспособуваат на новонастанатите услови... Па зошто да си дозволиме да бидеме потиснати и "истребени"... кога сме доволно интелигентни да се справиме со се??? Зар тие неранимајковци се пособни и поумни од нас за да си дозволиме да не избркаат и да ни ги ускратат задоволствата... ???
Би сакал да им порачам на сите оние кои решиле, или се двоумат, да се повлечат, да покажат заби... повторно да ја заживеат темава.... и воопшто форумов... Да се вратат со уште повеќе енергија.... посилни... да го вратат шармот и убавината на прекрасните дружења... на свое задоволство и на задоволство на другите, а за незадоволство и разочарување на оние расипниците...

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 19:01
Џејми

Искрено и од срце...

И во најпогодно време...

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 19:11
Mozebi,...mislava mi e za druga tema,no ...sepak ke ja kazam tuka....

Najlesno e da se predadesh,da go "svrtish grbot" pred problemot.

Изменето од mamma - 26.Август.2008 во 19:12

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 19:17
зошто да ја затворите темава ?? тага можеби не пишувам тука... ама ве читам намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 545546547548549 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.