|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 717> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па мамамд ако нашата сакана мамма решила нема мрдање...ќе ги прошетам сандалите.Марко замина,значи слободно можете да ја затворите темава.Наздравје кафето
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da nema nedorazbiranje...a gledam go ima....
rezonatori....potsetete se na ova.....potochno postot na f_frosina http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=9786&PN=543 Vashata "sakana mamma" ne reshila nishto....osven shto dala predlog vo otvorenata tema na koleshkata i mamamd...da ni bide pointeresno.... a vie ,...chitajte malku...shto se sluchilo vo vashe otsastvo Изменето од mamma - 21.Август.2008 во 15:09 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...angelce...ako sakavme da ja zatvorime temava...nemashe da pishuvame...cekajki go marko...jas predloziv ovaa da ni bide relax rezonancija...a onamu kaj mamma da jadime i pieme... a mamma dopolni da spoime korisno so dobro... dodeka rezonancirame da si razmenime i nekoe iskustvo... mislam deka od razmena na iskustva glava ne boli......
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i toa ushte kako... RELAX... koga covek e so otvoreno srce... i dobra dusha... i koga sekogash ja zboruva vistinata... rabotite se redat... iiii da beshe marko tuka...ke receshe...relax mamamd... neka puknat dushmanite...da ziveat prijatelite......
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За резонанцијава.......нигде ....никого......нема.......................
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde be zaklucete ja temata, epten glupa e.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕЗОНАНЦИЈА
547 страни
7651коментар
57796прегледи
да....заклучете ја темата...ептен е глупа.
на крај сите паметни ќе се повлечат од форумов а ќе останат оние на кои страниците за секс им се на насловна.
од форум константно заминуваат
Марко Антони
Мајсторче
Бутел
Херо
Санлајт
ИнессХ
Екатерина
.......
......
и уште толку во недоумица -вреди ли да се биде овде
......процесот тече
точно,никој не е незаменлив
сонцето паќ ќе изгрее..без било кого
но да се запрашаме,тоа ли е целта на овој форум
да си одат сите?
ќе дојдат и доаѓаат нови,но тоа не е тоа |
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... site nie koi veruvavme vo rezonanca bevme tuka... malku zaskitavme...ama vo ime na ona nekogash ke gledame da se vratime...
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам дали е соодветно во оваа тема да искоментирам, но еве бидејќи Ангелина и Мамамд веќе го начнале тоа прашање, тука и јас ќе го искажам своето мислење во врска со тоа што го забележав... Забележав дека некои ценети личности почнаа полека да се повлекуваат од Форумов... претпоставувам под налетот на оние кои се тука со поинакви намери и сваќања ... со цел да се закачаат, навредуваат и да уништуваат некои многу убави теми... Искрено ми е жал за тоа, бидејќи на Форумов, покрај таквите, има и многу, навистина прекрасни луѓе, за вистинско дружење, кое претставува задоволство и од кои може многу да се научи, односно да се разменуваат многу корисни мислења и знаења... Сметам дека тие не би требало да си дозволат да потпаднат под провокациите на некои неранимајковци и растурикуќи и да си го ускратат задоволството, а со тоа и задоволството на другите и да допуштат пропаѓање на нешто што го граделе подолго време и да допуштат растурање на едно прекрасно дружење... Иако, конкретно во оваа тема не пишував ништо, ми претставуваше огромно задоволство да ја читам и искрено ме исполнуваше со позитивна енергија која зрачеше од постовите на ценетите личности кои пишуваат во оваа тема.... Законот на еволуцијата е јасен.... Во природата опстојуваат само најспособните... односно оние кои најдобро се приспособуваат на новонастанатите услови... Па зошто да си дозволиме да бидеме потиснати и "истребени"... кога сме доволно интелигентни да се справиме со се??? Зар тие неранимајковци се пособни и поумни од нас за да си дозволиме да не избркаат и да ни ги ускратат задоволствата... ??? Би сакал да им порачам на сите оние кои решиле, или се двоумат, да се повлечат, да покажат заби... повторно да ја заживеат темава.... и воопшто форумов... Да се вратат со уште повеќе енергија.... посилни... да го вратат шармот и убавината на прекрасните дружења... на свое задоволство и на задоволство на другите, а за незадоволство и разочарување на оние расипниците... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џејми
Искрено и од срце... И во најпогодно време... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi,...mislava mi e za druga tema,no ...sepak ke ja kazam tuka....
Najlesno e da se predadesh,da go "svrtish grbot" pred problemot. Изменето од mamma - 26.Август.2008 во 19:12 |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто да ја затворите темава ?? можеби не пишувам тука... ама ве читам
|
|
Внеси реплика | страница <1 545546547548549 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |